ΠΑΟΚ

Οι επαφές στις ΗΠΑ, ο Μπρέμερ και ο Λάνγκφορντ

Οι επαφές στις ΗΠΑ, ο Μπρέμερ και ο Λάνγκφορντ
INTIME SPORTS

Στο περιθώριο της παρουσίας του στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας, ο Νίκος Σταυρόπουλος συζητά με διάφορους μάνατζερ ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει τους Μπρέμερ και Λάνγκφορντ

Ο Νίκος Σταυρόπουλος, ως γνωστόν, είναι στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας και εκεί έχει διάφορες επαφές με μάνατζερ. Ετσι ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ μαθαίνει τα δεδομένα για παίκτες που έχει στο... μπλοκάκι του και οι οποίοι πιθανόν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως περιμένουν πάντα το τι μέλλει γενέσθαι στα θέματα των Κέβιν Λάνγκφορντ και Τζέι Αρ Μπρέμερ. Είναι δύο παίκτες στους οποίους ο "Δικέφαλος" έχει μεταφέρει πως θέλει να τους διατηρήσει στο ρόστερ του (ειδικότερα τον Λάνγκφορντ είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ τον θέλει πάρα πολύ αφού ξεκάθαρα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" την περασμένη σεζόν).

Για τους δύο καλαθοσφαιριστές υπάρχει φυσικά το ενδεχόμενο να προκύψει μια ικανοποιητική πρόταση από το εξωτερικό και έτσι ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να περιμένει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ