ΠΑΟΚ

Οι ατομικές με Σούλη και το μήνυμα του Σαλούστρου

Οι ατομικές με Σούλη και το μήνυμα του Σαλούστρου
INTIME SPORTS

Ατομικές προπονήσεις μαζί με τον Σούλη Μαρκόπουλο έχει κάνει ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος είναι αποφασισμένος να βελτιωθεί σε διάφορους τομείς εν όψει της νέας σεζόν

Καλοκαίρι στο... γήπεδο για τον Χρήστο Σαλούστρο. Ο Ελληνας φόργουορντ εδώ και πολύ καιρό δουλεύει στο "Παλατάκι" και τις καθημερινές δίνει το παρών στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα έχει κάνει πολλές ατομικές προπονήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο, με σκοπό να βελτιωθεί σε διάφορους τομείς εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο "Σαλού" είναι αποφασισμένος την ερχόμενη σεζόν να είναι "ανεβασμένος" και μάλιστα σε άτομα του περιβάλλοντός του έχει μεταφέρει το εξής: "Του χρόνου θα δείτε έναν πολύ καλύτερο Σαλούστρο".

Στάζουν μέλι στον ΠΑΟΚ για τον... δουλευταρά "Σαλού"

Το ότι την επόμενη σεζόν θα εμφανιστεί καλύτερος ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, είναι κάτι που το περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Στον "Δικέφαλο" μιλούν με πολύ καλά λόγια για τον "Σαλού" και έχουν την άποψη πως την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά ο Έλληνας φόργουορντ θα είναι πολύ βελτιωμένος. Πέραν αυτού, στον ΠΑΟΚ στέκονται πολύ στην όρεξη που έχει για δουλειά και... στάζουν μέλι όσον αφορά αυτό. Ο Σαλούστρος το επόμενο διάστημα -για λίγο καιρό- θα πάρει κάποιες ανάσες λόγω υποχρεώσεων που έχει στην Κρήτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ