ΠΑΟΚ

Οι "ασπρόμαυρες" μέρες του Βασιλόπουλου

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MOTION TEAM - ()

Η συνύπαρξη του Παναγιώτη Βασιλόπουλου και του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ και οι αριθμοί του νυν καλαθοσφαιριστή του Κόροιβου κατά το διάστημα που έπαιζε στον "Δικέφαλο". Το Sport24.gr θυμάται.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Κόροιβο το Σάββατο και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που αγωνίζεται στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, έχει έντονο ασπρόμαυρο παρελθόν. Στον "Δικέφαλο" θεωρούν τον τελευταίο... δικό τους παιδί αφού ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ.

Ενας παίκτης των "ασπρόμαυρων" με τον οποίο πέρασε πολλά ο Βασιλόπουλος όσο αγωνιζόταν στον "Δικέφαλο", ήταν ο Κώστας Βασιλειάδης. Οι δυο τους κατέκτησαν το πρωτάθλημα Εφήβων με τον ΠΑΟΚ ενώ ήταν συμπαίκτες στην "μεγάλη" ομάδα των "ασπρόμαυρων" από το 2001 ως το 2005. Μετέπειτα οι δύο τους συνυπήρξαν και στον Ολυμπιακό, εκεί όπου ο Βασιλόπουλος έπαιξε για πρώτη φορά την αγωνιστική χρονιά 2005-06.

Οσο για τα νούμερα του Βασιλόπουλου στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ (σ.σ. στο πρωτάθλημα); Την σεζόν 2001-02 είχε 1,1 πόντους μέσο όρο και 3 πόντους μέσο όρο την αγωνιστική χρονιά 2002-03. Την σεζόν 2003-04 είχε 6,9 πόντους μέσο όρο και 7 πόντους μέσο όρο την αγωνιστική χρονιά 2004-05. Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2013 ο Βασιλόπουλος βρέθηκε κοντά στους "ασπρόμαυρους" αλλά τελικά ανακοινώθηκε από την Βαγιαδολίδ. Στον ΠΑΟΚ πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Ελληνα φόργουορντ ενώ παρακολουθούν στενά την πορεία του. Οσο για το αν θα μπορούσε ο Βασιλόπουλος να απασχολήσει τον "Δικέφαλο" για την νέα σεζόν;

Οι "ασπρόμαυρες" μέρες του Βασιλόπουλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις τάξεις της ομάδας δεν φαίνεται να το αποκλείουν αυτό καθώς στον ΠΑΟΚ δεν στέκονται τόσο πολύ στο σκοράρισμα, αλλά στο γεγονός πως ο Βασιλόπουλος είναι πολύ ομαδικός παίκτης και μπορεί να προσφέρει σε πολλούς τομείς. Σε ό,τι αφορά τον παλαιότερο σοβαρό τραυματισμό που είχε ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής (είναι κι αυτό ένα θέμα που είναι στο μυαλό) παλαιότερα, ο τελευταίος την τρέχουσα σεζόν δείχνει να είναι πολύ καλά, μάλιστα παίζει μέσο όρο -λίγο περισσότερο από- 23 λεπτά και είναι ο τρίτος πολυτιμότερος παίκτης του Κόροιβου βάσει ranking.

Συμπαίκτες του μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν αναφορικά με το πόσο καλά μπορεί να "διαβάσει" ένα παιχνίδι, με τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή να έχει 6,4 πόντους μέσο όρο αλλά να κάνει διάφορες δουλειές στο παρκέ αφού είναι πρώτος (στον Κόροιβο) στα αμυντικά ριμπάουντ αλλά και στα κλεψίματα. Και μια που είπαμε για τους συμπαίκτες του, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με κάποιον παίκτη του Κόροιβου.

Υποψήφιος είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος (είναι έμπειρος, στον "Δικέφαλο" ανέκαθεν είχαν καλή γνώμη γι' αυτόν ενώ ο παίκτης για οικογενειακούς λόγους την ερχόμενη σεζόν έχει κατά νου να βρίσκεται -κοντά- στη Θεσσαλονίκη), ο Διαμαντής Σλαφτσάκης (τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ αλλά δεν "έτρεξε" το θέμα του Ελληνα καλαθοσφαιριστή, για τον οποίο πάντως μπορεί να κριθεί στους "ασπρόμαυρους" πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για μια ομάδα σαν "Δικέφαλο" με τους τέσσερις πόντους μέσο όρο στον Κόροιβο) και ο Ντουέιν Ντέιβις (έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια φέτος και η επόμενη σεζόν θα είναι πρόκληση γι' αυτόν προκειμένου να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ