ΠΑΟΚ

Ο Σαλούστρος και το γρήγορο τέμπο του Ολυμπιακού

Ο Σαλούστρος και το γρήγορο τέμπο του Ολυμπιακού

Ο Χρήστος Σαλούστρος έμεινε εκτός από την προπόνηση της Παρασκευής, δίχως να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του. Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να "πληγωθούν" από τον αιφνιδιασμό του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Το έργο του σαφώς και είναι τρομερά δύσκολο εξαιτίας της αγωνιστικής ποιότητας των "ερυθρόλευκων" αλλά και γιατί το παιχνίδι θα γίνει στο ΣΕΦ (η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ εκεί ήταν το 2000). Προκειμένου ο "Δικέφαλος" να κοντράρει (στο μέτρο του δυνατού) το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή σε πολλούς τομείς και κυρίως να μην αφήσει τους Πειραιώτες να "τρέξουν". Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως ένα από τα πολύ δυνατά σημεία του Ολυμπιακού είναι ο αιφνιδιασμός, οπότε έχουν κατά νου το να μην "πληγωθούν" από το γρήγορο τέμπο του παιχνιδιού των "ερυθρόλευκων".

Εκτός ο Σαλούστρος, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του

Από την προπόνηση της Παρασκευής αυτός που έμεινε εκτός ήταν ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο Ελληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές, ωστόσο δεν είναι κάτι το σοβαρό σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς ΠΑΟΚ. Το Σάββατο το μεσημέρι στις 12.00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στις 18.45 η αποστολή του "Δικεφάλου" θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ