ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε τον φάκελο για το πιστοποιητικό

Ο ΠΑΟΚ έστειλε τον φάκελο για το πιστοποιητικό

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Τρίτη (19/8) έστειλε τον φάκελο αδειοδότησης στην ΕΕΑ για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ. Αμερικανοί, Σαλούστρος και Βουτσίτσεβιτς δεν θα είναι στο "Παλατάκι" την Τετάρτη (20/8).

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Τρίτη έστειλε τον φάκελο αδειοδότησης (υπάρχει μέσα μεταξύ άλλων και η εγγυητική που πρέπει να "δίνει" κάθε ΚΑΕ) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε μετά από έλεγχο που θα του κάνει, να χορηγήσει στους "ασπρόμαυρους" πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Στον "Δικέφαλο" τονίζουν πως ο φάκελος είναι πλήρης και θεωρούν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ετσι περιμένουν την ΕΕΑ για να συνεδριάσει (συνεδριάζει κάθε Πέμπτη) ώστε να χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ασπρόμαυρη ΚΑΕ.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη (20/8) θα γίνει η πρώτη -ανεπίσημη- συγκέντρωση της ομάδας (επισήμως η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 25/8) και σε αυτήν εκτός των Οντουμ, Βον, Λάνγκφορντ και Κάρτερ οι οποίοι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη στις 31/8 ή στις 1/9 όπως προκύπτει από την ΚΑΕ, θα απουσιάζει και ο Χρήστος Σαλούστρος που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Ακόμη θα λείπει και ο Γκόραν Βουτσίτσεβιτς που αυτή την στιγμή τυπικά ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά πιθανόν να αποχωρήσει (αν δεν αποχωρήσει, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 31/8 ή στις 1/9).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ