ΠΑΟΚ

Ο Μαρκόπουλος, οι Αμερικανοί και ο Πρέλεβιτς

Ο Μαρκόπουλος, οι Αμερικανοί και ο Πρέλεβιτς
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος βρέθηκε την Δευτέρα στο "Παλατάκι", περνάει από το "μικροσκόπιο" περιπτώσεις Αμερικανών ενώ ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί στην Αθήνα την Τρίτη για την Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

To θέμα των Αμερικανών φαίνεται να είναι σε πρώτο πλάνο αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ, αν και δεν είναι καθόλου εύκολο να υπάρχει κάτι το... χειροπιαστό (κάποια συμφωνία δηλαδή) αυτή την στιγμή.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος βρέθηκε την Δευτέρα στο "Παλατάκι", είχε διάφορες συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας και μελετά παίκτες που είδε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο Portsmouth Invitational Tournament.

Πάντα στο μυαλό είναι και το τι έχει γίνει στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας έτσι ώστε ο "Δικέφαλος" να έχει μια γενικότερη εικόνα για νεαρούς Αμερικανούς. Από εκεί και πέρα ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί την Τρίτη στην Αθήνα καθώς θα γίνει η Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Θα συζητηθούν θέματα για το νέο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το θέμα του ΟΠΑΠ, ζήτημα στο οποίο γενικώς δίνουν μεγάλη σημασία.

Στο μυαλό η περίπτωση Σλαφτσάκη

Στον ΠΑΟΚ βλέπουν με θετικό μάτι την περίπτωση του Διαμαντή Σλαφτσάκη (πρώην καλαθοσφαιριστή του ΚΑΟΔ) και δεν αποκλείεται άμεσα να "τρέξουν" εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ