ΠΑΟΚ

Ο "ζεστός" Κακαρούδης

Ο "ζεστός" Κακαρούδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα τελευταία δύο ματς στα οποία πήρε προσπάθειες ο Κώστας Κακαρούδης ήταν αυτά απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών και τα Τρίκαλα, αγώνες στους οποίους συνολικά είχε 6/9 σουτ και 2/2 βολές.

Εξαιρετικός ήταν ο Κώστας Κακαρούδης στο ματς με τα Τρίκαλα. Παρ' ότι αγωνίστηκε λίγο, "έδωσε" πολλά στον ΠΑΟΚ και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να "αρπάξει" το "διπλό" ο "Δικέφαλος".

Ο Ελληνας φόργουορντ έπαιξε περίπου 10 λεπτά αλλά είχε 10 πόντους με σημαντικά καλάθια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στην τρίτη περίοδο όταν η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη "πλησίασε" στους πέντε πόντους (57-62), αυτός "ξεκόλλησε" τον ΠΑΟΚ κάνοντας το 57-64.

Στην τελευταία περίοδο πέτυχε οχτώ πόντους κάνοντας το 63-72 (με τρίποντο), το 66-76 (με δίποντο) αλλά και το 69-79 (με τρίποντο) στο 36' βάζοντας έτσι τις βάσεις για την νίκη του ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία δύο παιχνίδια στα οποία ο Ελληνας φόργουορντ πήρε προσπάθειες, ήταν αυτά κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και τα Τρίκαλα. Απέναντι στο Λαύριο δεν έκανε κάποιο σουτ και έπαιξε μόλις τρία λεπτά, άρα δεν μπορεί να κριθεί.

Κόντρα στις ομάδες των Μέξα και Φλεβαράκη, ο Κακαρούδης ήταν "ζεστός". Αυτό το λέμε γιατί ήταν αρκετά εύστοχος και δεν "σπατάλησε" πολλές προσπάθειες για να σκοράρει. Συγκεκριμένα απέναντι στον Απόλλωνα είχε 1/1 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 2/2 βολές (συνολικά επτά πόντους) ενώ κόντρα στα Τρίκαλα είχε 2/3 δίποντα και 2/3 τρίποντα (συνολικά 10 πόντους).

Ετσι συνολικά σε αυτά τα δύο ματς πέρα από τις 2/2 βολές, είχε 6/9 σουτ (δίποντα και τρίποντα). Δηλαδή είχε 66,6% ευστοχία σε σουτ δύο και τριών πόντων, ένα πολύ καλό ποσοστό σε 9 συνολικές προσπάθειες που έκανε για να σκοράρει. Ο Κακαρούδης δείχνει να είναι σε ικανοποιητική κατάσταση το τελευταίο διάστημα φανερώνοντας πως μπορεί να είναι αποτελεσματικός (άλλωστε είναι γνωστό πως πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καλό σουτ και είναι αρκετά εύστοχος) και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ