ΠΑΟΚ

Ο Χάτσερ "τραβάει" το ενδιαφέρον ομάδων

Ο Χάτσερ "τραβάει" το ενδιαφέρον ομάδων
Χάτσερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήδη υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γουίλιαμ Χάτσερ μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε στον ΠΑΟΚ. Σε φάση αναμονής ο Αμερικανός για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος (2015-16) με την φανέλα του ΠΑΟΚ και η μεταγραφή του ήταν απόλυτα πετυχημένη.

Ο Αμερικανός ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων αναφορικά με την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι μάλλον απόλυτα φυσιολογικό αν σκεφτούμε πως ακόμη και μέσα στην διάρκεια της τρέχουσας σεζόν υπήρχαν σύλλογοι που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε το πράσινο φως για την αποχώρησή του. Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία με το στρατόπεδο του "Δικεφάλου" και ο Χάτσερ την δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε φάση αναμονής για τις προτάσεις που θα έχει.

Πάντως σχετικά με τους ξένους και ειδικά τους Αμερικανούς (θα στραφεί σε αυτούς φέτος ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του), στον "Δικέφαλο" τονίζεται πως είναι πολύ νωρίς να γίνει κάτι αφού εκτός όλων των άλλων περιμένουν να υπάρχει μια πιο σαφής -και ξεκάθαρη- εικόνα για το μπάτζετ της νέας σεζόν, με ανθρώπους που είναι κοντά στον Ιβάν Σαββίδη να θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρχει μια έξτρα οικονομική βοήθεια προς την ΚΑΕ (πέραν αυτής της βοήθειας, ως γνωστόν ο Μάνος Μαλέλης έχει πάντα επαφές με επιχειρηματίες για θέματα χορηγιών και μιλάει με δύο άτομα του περιβάλλοντός του).

Μιας και αναφέραμε το θέμα Αμερικανών, στην άκρη του μυαλού φαίνεται να είναι η περίπτωση του Μαρκ Πέιν αν δεν συνεχίσει στη Λιμόζ. Η γαλλική ομάδα έκανε κακή πορεία φέτος (έμεινε εκτός πλέι οφ στο πρωτάθλημα) και πιθανολογείται πως μπορεί να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της.

Ο Πέιν έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο ωστόσο αν πάρει αποζημίωση από τους Γάλλους, τότε αυτό θα κάνει πιο εύκολο το έργο για ενδεχόμενο deal μαζί του (είναι ακριβός ο Αμερικανός για τον ΠΑΟΚ αλλά αν πάρει ένα καλό χρηματικό ποσό από την Λιμόζ, τότε προφανώς αυτό θα είναι καλό για τον "Δικέφαλο" προκειμένου να "φτάσει" το κασέ του με κάποια χρήματα που μπορούν να διαθέσουν οι "ασπρόμαυροι"). Ολα αυτά όμως είναι διάφορες σκέψεις που γίνονται, πιο πολύ σε θεωρητικό επίπεδο δίχως για την ώρα να υπάρχει κάτι το χειροπιαστό. Από εκεί και πέρα ένα όνομα που "ακούστηκε" για το ότι θα μπορούσε να απασχολήσει τον "Δικέφαλο" είναι αυτό του Τζόσουα Σμιθ (όχι και τόσο εύκολη η περίπτωση).

Με Κακαρούδη και Μαργαρίτη η προπόνηση της Δευτέρας

Στο "Παλατάκι" βρέθηκαν την Δευτέρα οι Κακαρούδης και Μαργαρίτης. Οι δύο παίκτες πήραν μέρος στις προπονήσεις συντήρησης που γίνονται για τους παίκτες που έπαιξαν φέτος στον ΠΑΟΚ ενώ το δικό του πρόγραμμα ακολουθεί ο Απόλλωνας Τσόχλας. Εννοείται πως ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει εικόνα για τις προπονήσεις που γίνονται στο "Παλατάκι" και στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να μην θεωρούν πως θα προκύψει πρόβλημα μαζί του για την συνέχιση της συνεργασίας. Εκτός αν προκύψει κάποια μεγάλη πρόταση από Τουρκία ή από κάποιον μεγάλο σύλλογο...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ