ΠΑΟΚ

Ο Χάτσερ συνήθισε να είναι "διψήφιος"

Ο Χάτσερ συνήθισε να είναι "διψήφιος"
Χάτσερ ΠΑΟΚ ομάδική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ, που ήταν εξαιρετικός απέναντι στα Τρίκαλα, έχει διψήφιο αριθμό πόντων στα 15 από τα τελευταία 16 ματς του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ αν μη τι άλλο έχει βοηθήσει πολύ φέτος (2015-16) τον ΠΑΟΚ και σε πολλά ματς έχει "πιάσει" εξαιρετική απόδοση. Απέναντι στα Τρίκαλα ("διπλό" με 79-88) ο Αμερικανός είχε ακόμη μια θετική εμφάνιση, πέτυχε 22 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου" στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου.

Το να πετυχαίνει διψήφιο αριθμό πόντων ο Χάτσερ, πλέον μοιάζει κάτι το... συνηθισμένο καθώς αυτό το κάνει συνεχώς τον τελευταίο καιρό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αμερικανός είναι "διψήφιος" στα 15 από τα τελευταία 16 παιχνίδια του ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη (μετά τον αγώνα με την Καβάλα, είχε διψήφιο αριθμό πόντων απέναντι στην Ολντενμπουργκ δύο φορές, κόντρα στην Λιμόζ δύο φορές και απέναντι στην Βαλένθια σε ό,τι αφορά την Ευρώπη ενώ στην Ελλάδα ήταν "διψήφιος" κόντρα σε ΑΕΚ, Κηφισιά, Άρη, Ολυμπιακό, Ρέθυμνο, Παναθηναικό, Αρκαδικό, Απόλλωνα Πατρών, Λαύριο και Τρίκαλα και μόνο απέναντι στον Κολοσσό είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων)..

Ο Χάτσερ φανερώνει για τα καλά πως είναι πολύ σταθερός στην απόδοσή του και "δίνει" πολλά στον "Δικέφαλο", για τον οποίο αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό παίκτη.

Πέραν της προσφοράς του Αμερικανού σε αρκετά ματς της τρέχουσας σεζόν, θυμίζουμε πως αυτός ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ (είχε 15,1 πόντους μέσο όρο) κατά το διάστημα που έλειψαν μαζί οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης, δηλαδή στους αγώνες κόντρα σε Ολυμπιακό, Λιμόζ, Ρέθυμνο, Κολοσσό, Παναθηναϊκό και Αρκαδικό στους οποίους οι δύο Έλληνες καλαθοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ