ΠΑΟΚ

O Χάτσερ έγινε το... πρώτο βιολί του ΠΑΟΚ

O Χάτσερ έγινε το... πρώτο βιολί του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στα τελευταία έξι παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Γουίλιαμ Χάτσερ είναι ο πρώτος σκόρερ του "Δικεφάλου" και είχε διψήφιο αριθμό πόντων στα πέντε ματς. Διαβάστε για τον Αμερικανό που ήταν εξαιρετικός κόντρα στο Ρέθυμνο.

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ έκανε φοβερό παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο και πέτυχε 21 πόντους συγκεντρώνοντας μάλιστα 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης! Στο τέταρτο δεκάλεπτο πήρε τον ΠΑΟΚ από το... χεράκι για να τον οδηγήσει στη νίκη με 74-63 και πέτυχε πολλά κρίσιμα καλάθια.

Ο Αμερικανός είναι γεγονός πως αρχίζει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και έχει δώσει πολύτιμες βοήθειες στους "ασπρόμαυρους" τον τελευταίο καιρό, άσχετα αν οι προηγούμενες καλές εμφανίσεις του συνδυάστηκαν με συνεχόμενες ήττες για τον "Δικέφαλο" σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από τον εκτός έδρας αγώνα με την Ζενίτ (στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθούσε σχεδόν μόνος του να "γυρίσει" το ματς) ο Χάτσερ έχει άρχισε να... φορτσάρει για τα καλά και μάλιστα στα τελευταία έξι παιχνίδια του ΠΑΟΚ (αυτά απέναντι στην Ζενίτ, την Μπεσίκτας και την Αβτοντορ για τo Eurocup και εκείνα με τον Αρη, τον Ολυμπιακό και το Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα) αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του "Δικεφάλου" έχοντας μέσο όρο 15,1 πόντους. Μάλιστα στα τρία από αυτά τα έξι ματς του ΠΑΟΚ ξεχώρισε από πλευράς σκοραρίσματος ανάμεσα στους παίκτες των "ασπρόμαυρων" (είχε την σχετική πρωτιά στο σκοράρισμα).

Να σημειωθεί πως στους τελευταίους έξι αγώνες, ο Χάτσερ μόνο κόντρα στην Αβτοντορ δεν πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων (είχε 2 πόντους). Απέναντι στην Ζενίτ είχε 19 πόντους, κόντρα στην Μπεσίκτας 15, απέναντι στον Αρη 19, κόντρα στον Ολυμπιακό 15 και πλέον "ήρθαν" οι 21 πόντοι του στο ματς με τον ΑΓΟΡ. Σε κάθε περίπτωση ο Αμερικανός δείχνει πως μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα (ο ρόλος του βέβαια είναι κυρίως να οργανώνει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να "εκτελεί") και έχει εξελιχθεί σε... πρώτο βιολί του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ