ΠΑΟΚ

Ο Βασιλειάδης και οι δύο πρωτιές του

Ο Βασιλειάδης και οι δύο πρωτιές του
Βασιλειάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελείωσε, με τον Κώστα Βασιλειάδη να έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων και συστήματος αξιολόγησης ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

O ΠΑΟΚ κέρδισε την Καβάλα με 74-87 έχοντας σε σπουδαία μέρα τον Κώστα Βασιλειάδη. Στο πρώτο ημίχρονο μετά το 29-39 ο ίδιος με τρία σερί τρίποντα έκανε το 29-42, το 32-45 αλλά και το 32-48 ενώ τελείωσε το ματς με έξι εύστοχα σουτ από τα 6.75. Με τους 22 πόντους του ήταν ο πρώτος σκόρερ των "ασπρόμαυρων" στο σαββατιάτικο ματς.

Να σημειωθεί πως η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή να έχει δύο πρωτιές ανάμεσα στους παίκτες του "Δικεφάλου". Ποιες ήταν αυτές; Ο Βασιλειάδης είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων έχοντας 14,7 πόντους ανά ματς. Επίσης είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας 16,2 βαθμούς ανά αγώνα. Στην κανονική διάρκεια της Basket League ο Βασιλειάδης έπαιξε σε 20 ματς και έχασε έξι αγώνες λόγω τραυματισμού.

Σχετικά με τις δύο παραπάνω πρωτιές του Ελληνα παίκτη, να ξεκαθαριστεί πως μιλάμε για τον μεγαλύτερο μέσο όρο σε πόντους και ranking αφού αν σταθούμε στα συγκεντρωτικά στατιστικά των παικτών του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα (δηλαδή μαζί με τα παιχνίδια που δεν έπαιξε ο Βασιλειάδης), πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" στην κανονική περίοδο ήταν ο Γουίλιαμ Χάτσερ.

Το ρεκόρ πόντων του Βασιλειάδη στο φετινό πρωτάθλημα: Οι 22 πόντοι στα εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ (ήττα για τον ΠΑΟΚ με 65-53) και την Καβάλα (νίκη για τον ΠΑΟΚ με 74-87)

Το ρεκόρ του Βασιλειάδη στο σύστημα αξιολόγησης στο φετινό πρωτάθλημα: Οι 24 βαθμοί στο εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό (νίκη για τον ΠΑΟΚ με 64-59), στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο (νίκη για τον ΠΑΟΚ με 92-78) και στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα (νίκη για τον ΠΑΟΚ με 74-87)

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ