ΠΑΟΚ

Ο Βασιλειάδης και η... επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Ο Βασιλειάδης και η... επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Το ζήτημα της επιστροφής του Κώστα Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ που δεν είναι οικονομικό αλλά έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει και ο παίκτης που θέλει να βοηθήσει τον "Δικέφαλο". "Δεν υπάρχει συμφωνία", λέει ο ατζέντης του.

Ο Κώστας Βασιλειάδης μία μέρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος... έμμεσα είχε κάνει σαφές πως έχει στο μυαλό του την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

"Ελεύθερος παίκτης είμαι, πώς μεταφράζεται στα ρώσικα;" , είχε γράψει ο Ελληνας παίκτης σε μια φωτογραφία που είχε "ανεβάσει" ο γυμναστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Βασιλείου και έδειχνε όλη την ομάδα να πανηγυρίζει στο Παλέ (μετά την νίκη κόντρα στον Αρη), με τον Βασιλειάδη να δείχνει πως είναι ανοιχτός στην προοπτική του ΠΑΟΚ μέσω βοήθειας του Σαββίδη. Για την ώρα Σαββίδης στο μπάσκετ του "Δικέφαλου" δεν υπάρχει, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Μπορεί να "τρέξει" το ζήτημα του Βασιλειάδη δίχως να συμβάλλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ; Η απάντηση είναι ναι... Το θέμα της επιστροφής του παίκτη στον ΠΑΟΚ δεν είναι οικονομικό. Ο "Δικέφαλος" είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να καλύψει το κασέ του Έλληνα καλαθοσφαιριστή ο οποίος από το εξωτερικό έχει πολύ μεγάλες προτάσεις (μέχρι και λίγο πάνω από 300.000 ευρώ), αλλά δεν φαίνεται "ζεστός" στη παρούσα φάση. Είναι θέμα καθαρά ψυχισμού του Βασιλειάδη το ζήτημα της επιστροφής του στους "ασπρόμαυρους".

Στη παρούσα φάση υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο παίκτης να ντυθεί στα ασπρόμαυρα καθώς θέλει να βοηθήσει τον "Δικέφαλο". Απομένει, πάντως, η οριστική του απόφαση για το τι θα συμβεί... Το επόμενο διάστημα και πιθανόν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στο ξεκίνημα της άλλης να έχουμε... χειροπιαστά νέα για τον Βασιλειάδη (ίσως και την ανακοίνωση της ΚΑΕ, εφόσον φυσικά δώσει το "ΟΚ" ο παίκτης). Αν γυρίσει στον "Δικέφαλο", αυτό θα γίνει καθαρά για συναισθηματικούς λόγους αφού και ο ίδιος ο καλαθοσφαιριστής ξέρει πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει τα χρήματα να τον καλύψει στο οικονομικό.

Καλέργης: "Δεν έχει επέλθει συμφωνία"

Ο Βασιλειάδης από την στιγμή που πει οριστικά το "ναι", τότε αυτό σίγουρα θα "φέρει" ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ. Στη παρούσα φάση, πάντως, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Σπύρο Καλέργη με οποίο επικοινωνήσαμε... "δεν έχει επέλθει καμιά συμφωνία του ΠΑΟΚ για τον Βασιλειάδη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ