ΠΑΟΚ

Ο Σχορτσανίτης ξεχωρίζει στις ασίστ!

Ο Σχορτσανίτης ξεχωρίζει στις ασίστ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα τελευταία τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει συνολικά τις περισσότερες ασίστ ανάμεσα στους παίκτες του "Δικεφάλου". Διαβάστε για τις επιδόσεις του "Σόφο".

To ότι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι γνωστό. Μπορεί να προσφέρει τόσο στο σκοράρισμα όσο και με το να "ανοίγει" χώρους για τους συμπαίκτες του "τραβώντας" πάνω του παίκτες από τις αντίπαλες ομάδες.

Δεν κάνει όμως μόνο αυτά ο "Σόφο". Αν κοιτάξουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα διαπιστώσουμε πως προσφέρει και στον τομέα των ασίστ.

Στον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο είχε τέσσερις ασίστ και είχε την πρωτιά ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ (μαζί με τον Χάτσερ) στην συγκεκριμένη κατηγορία. Όσο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα; Ηταν πάλι ο πρώτος παίκτης του "Δικεφάλου" στις ασίστ έχοντας δώσει συνολικά τέσσερις. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κόροιβο, ο Σχορτσανίτης είχε τρεις ασίστ. Ετσι ήταν στην δεύτερη θέση των παικτών του ΠΑΟΚ (μαζί με Τσόχλα, Ντούβνιακ και Χάτσερ) στον συγκεκριμένο τομέα (απέναντι στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, πρώτος στις ασίστ από τον "Δικέφαλο" ήταν ο Κώστας Βασιλειάδης).

Μάλιστα στα ματς απέναντι σε Λαύριο, Τρίκαλα και Κόροιβο ο "Σόφο" είναι πρώτος στις ασίστ ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ έχοντας συνολικά 11 ενώ δεύτερος είναι ο Χάτσερ που είχε συνολικά 9 ασίστ (στα τελευταία τρία παιχνίδια ο μέσος όρος του στις ασίστ έπεσε αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπάρχει κανένα παράπονο για την φετινή -πολύ μεγάλη- προσφορά του Αμερικανού, για τον οποίο από τον Δεκέμβρη έχουμε αποκαλύψει πως στον ΠΑΟΚ τον θέλουν και για του χρόνου). Σίγουρα η πρωτιά στις ασίστ το τελευταίο διάστημα, δεν είναι λίγο για έναν παίκτη που παίζει ως σέντερ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ