ΠΑΟΚ

Ο Σταυρόπουλος και η προσοχή στο Λας Βέγκας

Ο Σταυρόπουλος και η προσοχή στο Λας Βέγκας
MOTIONTEAM

Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα αρχίσει να περνά από το... μικροσκόπιο υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ καθώς θα δει όλα τα ματς στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας

Πολλά θα κριθούν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ από την παρουσία του Νίκου Σταυρόπουλου στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας. Στον "Δικέφαλο" περιμένουν να δουν αν προκύψει κάποια αξιόλογη παίκτη από εκεί καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ έχουν διάφορους καλαθοσφαιριστές στο μυαλό του. Το συγκεκριμένο Summer League θα αρχίσει στις 11/7 και μάλιστα ο Σταυρόπουλος θα παρακολουθήσει όλα τα ματς που θα γίνουν (μέχρι τις 21/7).

Έτσι θα μπορεί να διαμορφώσει μια καλή άποψη για το ποιες περιπτώσεις παικτών αξίζει να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ (βέβαια θα παίξει ρόλο και το οικονομικό σε αυτό). Από εκεί και πέρα εκτός από το διοικητικό κομμάτι (π.χ. χορηγίες αλλά και το τι θα γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη καθώς στην ομάδα περιμένουν να υπάρχει κάτι το... χειροπιαστό το επόμενο διάστημα σε ό,τι αφορά το θέμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ), στους "ασπρόμαυρους" γίνονται επιφανειακά διάφορες σκέψεις για το ρόστερ.

Ο Γιάννης Αθηναίου "χάθηκε" καθώς υπέγραψε στον Ολυμπιακό (είχαμε αναφέρει πως από το περιβάλλον του "έβγαινε" πως ναι μεν ήταν "ζεστός" για τον "Δικέφαλο", αλλά υπήρχε η παράμετρος μια πιθανής πρότασης από ομάδα της Euroleague όπως και έγινε τελικό) και για την θέση τους "κοντούς" στην ομάδα θα ήθελαν πολύ τον Ντόνι ΜακΓκραθ.

Είναι μια... σίγουρη λύση αλλά και πολύ ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα των "ασπρόμαυρων". Πιο φτηνοί είναι οι Ελ Αμίν και Ντούβνιακ (αν και δεν φαίνεται πως μπορεί να προχωρήσει το θέμα του) ως υποψήφιοι για εναλλακτικές λύσεις στους "κοντούς" ενώ μπορεί να υπάρχει στο... μπλοκάκι το όνομα του Λεωνίδα Κασελάκη αν αποχωρήσει από την ΑΕΚ (αν και μάλλον δύσκολα να "τρέξει" η περίπτωσή του).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ