ΠΑΟΚ

Ο σκασμένος Σούλης και το "κεφάλαιο" διαιτησία

Ο σκασμένος Σούλης και το "κεφάλαιο" διαιτησία
Μαρκόπουλος INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος που ήταν αρκετά εκνευρισμένος πριν και μετά την συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αρη και η διαιτησία που γενικώς... απασχολεί αρκετά τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα (9/6) με τον Αρη ο Σούλης Μαρκόπουλος. Λίγο πριν κατευθυνθεί από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στην αίθουσα Τύπου του Παλέ (για την συνέντευξη Τύπου) μαζί με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, με κάποιες κινήσεις που έκανε φαινόταν να είναι... σκασμένος ενώ κάτι τέτοιο διαπίστωνε κάποιος για τον έμπειρο κόουτς και μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, λίγο πριν φύγει η αποστολή του "Δικεφάλου" από το Αλεξάνδρειο.

Μάλιστα ο κόουτς του ΠΑΟΚ, που την Τρίτη κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Αρη υπογράμμισε πως έχει παράπονα από τους διαιτητές, δεν ήταν ικανοποιημένος από την διαιτησία ούτε όσον αφορά το πρώτο ματς μεταξύ των δύο "αιωνίων" που έγινε στο "Παλατάκι" την Κυριακή.

Η διαιτησία... προβληματίζει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

Γενικά το "κεφάλαιο" διαιτησία απασχολεί τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ... Πριν παίξει ο "Δικέφαλος" με τον Αρη για τους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος, ως γνωστόν είχε αντμετωπίσει τον Παναθηναικό στην ημιτελική φάση της Basket League. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έπειτα από το τέλος του δεύτερου αγώνα (28/5) με τους "πράσινους" είπε μεταξύ άλλων πως "πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες.

Υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις. Μετά από τόσα χρόνια, έχω ξεχάσει πότε είναι φάουλ και πότε δεν είναι!" ενώ μετά το πρώτο ματς (26/5) με τους "πράσινους" στο ΟΑΚΑ, είναι γεγονός ότι στον "Δικέφαλο" δεν έκρυβαν την δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα από τους διαιτητές.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως στον ΠΑΟΚ τα "ρίχνουν" όλα αποκλειστικά στην διαιτησία και δεν παραδέχονται τα δικά τους λάθη στις τελευταίες ήττες που υπήρξαν, όμως είναι αλήθεια πως υπάρχει μια "πικρή" "γεύση" για την διαιτησία σχετικά με το πώς έχει αντιμετωπιστεί ο "Δικέφαλος" τον τελευταίο καιρό στα πλέι οφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ