ΠΑΟΚ

Ο Πρέλεβιτς σε μια... ξεχωριστή φωτογραφία

Ο Πρέλεβιτς σε μια... ξεχωριστή φωτογραφία

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς "ανέβασε" μια ιδιαίτερη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να είναι στην αγκαλιά του πατέρα του (PHOTO).

Mια ξεχωριστή φωτογραφία "ανέβασε" στον λογαριασμό του στο facebook ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Σε αυτήν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι στην αγκαλιά του πατέρα του.

Ο "τίγρης" έγραψε: "Οι κόρες μου ανακάλυψαν αυτή τη φωτογραφία και επέμεναν να την ανεβάσω γιατί τους αρέσει. Το υποσχέθηκα και να'τη λοιπόν, κάποτε ήμουν κι εγώ μικρός, στην αγκαλιά του πατέρα μου".

Όταν ο Πρέλεβιτς αναφέρθηκε στον πατέρα του

Στο ίδιο γήπεδο που "μονομάχησε" ο ΠΑΟΚ με την Ρεάλ Μαδρίτης στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1992 (ο "Δικέφαλος" έχασε με 65-63 καθώς ο Φασούλας πήρε ριμπάουντ στα περίπου 7'' που απέμειναν για την λήξη του αγώνα και μετά έκανε λάθος πάσα με αποτέλεσμα ο Ρίκι Μπράουν να διαμορφώσει το τελικό 65-63), έπαιξε το 1975 η Σπάρτακ Λένινγκραντ με τον Ερυθρό Αστέρα και το ματς έληξε με 63-62.

Μοιραίος τότε ήταν πατέρας του Πρέλεβιτς, ο οποίος έκανε λάθος πάσα στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς με αποτέλεσμα ο Ερυθρός Αστέρας που ήταν μπροστά με 61-62, τελικά να χάσει με έναν πόντο (63-62). "Εφιάλτης είναι αυτό το γήπεδο. Είχα έναν ακόμη λόγο για να κερδίσω. Ήθελα να πάρω μια ρεβάνς για τον πατέρα μου. Δεν μας ήθελε ο Θεός", είχε πει (το 1992) μετά τον χαμένο τελικό της Ναντ ο Πρέλεβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ