ΠΑΟΚ

O πολυτιμότερος Βασιλειάδης των τελευταίων 13 ματς

O πολυτιμότερος Βασιλειάδης των τελευταίων 13 ματς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι 24 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης στο ματς με τον Κόροιβο που ήταν η καλύτερη επίδοση για τον Κώστα Βασιλειάδη αναφορικά με τα τελευταία 13 παιχνίδια πρωταθλήματος που έπαιξε και η ισοφάριση του ρεκόρ του.

Ο Κώστας Βασιλειάδης έκανε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο (92-78 το τελικό αποτέλεσμα) πετυχαίνοντας 20 πόντους. Μάλιστα είχε 16 πόντους ως το 38-28 και συνολικά 17 στο 46-35 στο 20'. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου, ο Βασιλειάδης είχε ξεπεράσει τον μέσο όρο πόντων που είχε στο πρωτάθλημα αφού πριν το παιχνίδι με τον Κόροιβο είχε 14 πόντους ανά ματς και στο πρώτο μέρος του αγώνα (ως το 20' δηλαδή) κόντρα στην ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου είχε ήδη 17 πόντους.

Γενικότερα ο Βασιλειάδης "έδωσε" πολλά στον ΠΑΟΚ στο σαββατιάτικο παιχνίδι (μάλιστα έκανε το 80-74 προς το τέλος του αγώνα και αυτό το τρίποντο ήταν πολύ σημαντικό) και αυτό φανερώνεται από το σύστημα αξιολόγησης. Τελείωσε το ματς με 24 βαθμούς στο ranking, επίδοση που είναι η καλύτερή του στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Αρκαδικό που έγινε στις 28/11/2015. Από τότε πέρασαν τέσσερις μήνες (και κάτι παραπάνω) και ποτέ ξανά ο Βασιλειάδης δεν είχε τόσους (24) βαθμούς στο ranking, όπως έγινε απέναντι στον Κόροιβο.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως στο μεσοδιάστημα έχασε έξι αγώνες της Basket League λόγω τραυματισμού. Σε κάθε περίπτωση, οι 24 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης είναι οι περισσότεροι για τον Βασιλειάδη στους τελευταίους 13 αγώνες πρωταθλήματος που έχει παίξει. Με αυτήν την επίδοσή του στον αγώνα με τον Κόροιβο, ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε στο ranking στη Basket League αφού 24 βαθμούς στο ranking συγκέντρωσε και στο ματς (14/11/2015) με τον Κολοσσό που έγινε στο "Παλατάκι" (64-59 νίκη για τον ΠΑΟΚ).

photo credits: action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ