ΠΑΟΚ

Ο Πέτεγουεϊ δίνει το κάτι παραπάνω

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÕÑÉÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÕÑÉÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ ήρθε στον ΠΑΟΚ για να δώσει μία έξτρα ώθηση στην ομάδα. Με την εμφάνισή του κόντρα στο Λαύριο Megabolt ενδέχεται να έδωσε πολλά περισσότερα στην ομάδα του: Μία θέση στην πρώτη 4αδα.

Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην αναζήτηση ενός παίκτη να του δώσει κάτι διαφορετικό στην επίθεσή του αρκετό καιρό. Τον Φεβρουάριο θεώρησε ότι ο Τεράν Πέτεγουεϊ ήταν αυτό που χρειαζόταν, προχωρώντας στην απόκτησή του. Αρκετοί παραξενεύτηκαν. Οι γνωρίζοντες όμως ήξεραν ότι ο ΠΑΟΚ είχε βρει “λαβράκι”.

Ο Τέραν Πέτεγουεϊ έκανε πάντα ένα πράγμα καλά στην καριέρα του: Έβαζε την μπάλα στο καλάθι. Αυτό έκανε στο Κολέγιο του Nebraska – όπου είχε πάει με μεταγραφή από το Texas Tech – αυτό έκανε με την φανέλα της Πιστόια στην G-League, αφού έκανε στην Ιταλία με την φανέλα της Πιστόια, αυτό έκανε και το διάστημα που βρέθηκε στην Γαλλία φέτος με την Ναντέρ. Στην Stoiximan.gr Basket League δεν ήταν τόσο καλός στα πρώτα του παιχνίδια. Στον κρίσιμο αγώνα με το Λαύριο Megabolt όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

Με τον ΠΑΟΚ να παίζει εν πολλοίς τις ελπίδες του για είσοδο στην 4αδα του πρωταθλήματος, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν βγήκε απλώς μπροστά. Ήταν ο ξεκάθαρος ηγέτης της ομάδας του Παπαθεοδώρου στη νίκη με 92-87 , έχοντας 34 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 38 βαθμούς στο Ranking σε 34 λεπτά συμμετοχής! Ο Πέτεγουεϊ πήρε από το χέρι στην ομάδα του και την βοήθησε να παραμείνει στην 4αδα με ρεκόρ 15-8, ισόβαθμη με τον Προμηθέα και μία νίκη πάνω από την 5η ΑΕΚ – κόντρα στην οποία υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÕÑÉÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÕÑÉÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Θεωρητικά ο Πέτεγουεϊ ήρθε στον ΠΑΟΚ απλώς επειδή έτυχε να είναι ελεύθερος την στιγμή που ο “Δικέφαλος” κοιτούσε στην αγορά. Η λογική της απόκτησής του ήταν να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει έξτρα ώθηση με την ικανότητά του στο να δημιουργεί το δικό του σουτ, κάτι που μέχρι να έρθει ο ΠΑΟΚ το έπαιρνε μόνο από τον Φιλ Γκος. Οι συγκυρίες και ο τραυματισμός του Λάκι Τζόουνς όμως τον έφεραν στην... πρώτη γραμμή. Κάτι που όπως φαίνεται δεν τον τρόμαξε καθόλου. Ίσα-ίσα του έδωσε την ευκαιρία να δείξει στον κόσμο ότι η έλευσή του κάνει ακόμα πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ