ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, τα πλέι οφ και το ζητούμενο της σταθερότητας

Ο ΠΑΟΚ, τα πλέι οφ και το ζητούμενο της σταθερότητας

Τα πλέι οφ στα οποία ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να "διορθώσει" την φετινή μη ικανοποιητική πορεία του και η αγωνιστική σταθερότητα που είναι στο μυαλό καθώς αυτό το στοιχείο έχει λείψει την τρέχουσα σεζόν

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ (στην Ελλάδα) είναι σαφώς χειρότερη και η καλύτερη θέση που μπορεί να κατακτήσει ο "Δικέφαλος" στην κανονική περίοδο είναι η πέμπτη. Μέσω πλέι οφ, όμως, μπορεί να διορθωθούν τα πράγματα για τους "ασπρόμαυρους".

Γι' αυτό στον ΠΑΟΚ πέραν της οριστικοποίηση της κατάκτησης της πέμπτης θέσης, έχουν κατά νου η ομάδα στο εξής να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση έτσι ώστε να διεκδικήσει (μέσω πλέι οφ, τα οποία είναι στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων αλλά και των παικτών των "ασπρόμαυρων") την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Στις τάξεις του "Δικεφάλου" στέκονται στην ανάγκη το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου να αποκτήσει στο εξής σταθερότητα στην απόδοσή του, στοιχείο που λείπει την τρέχουσα σεζόν. Για παράδειγμα έχουν "έρθει" νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως η Μπεσίκτας (στην Τουρκία) και η Βαλένθια (στο "Παλατάκι") ενώ έχουν χαθεί ματς όπως αυτό με τον Φάρο (Κύπελλο) και το Λαύριο (στο "Παλατάκι"). Γενικώς το ζητούμενο είναι να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν κατά την διάρκεια της χρονιάς και ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί (απόλυτα) έτοιμος στα πλέι οφ, όπου είναι η πιο κρίσιμη περίοδος του πρωταθλήματος.

Βέβαια για τα σκαμπανεβάσματα, στον "Δικέφαλο" "μένουν" και στις ατυχίες που υπήρχαν μέσα στο 2016 καθώς σε αρκετά ματς έλειψαν οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης λόγω τραυματισμών ενώ από εκεί και πέρα στους "ασπρόμαυρους" εκτιμάται πως είναι σημαντικό η ομάδα κάποιες φορές να δείχνει περισσότερο καθαρό μυαλό στα παιχνίδια της (είτε στα τελευταία λεπτά, είτε κατά την διάρκεια ενός αγώνα αφού συχνά χάνονται μεγάλες διαφορές).

Για Τετάρτη η επιστροφή Μαργαρίτη στις προπονήσεις

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη έγινε η προπόνηση της Τρίτης. Ο Ελληνας φόργουορντ, που είχε συγκρουστεί με τον Σόκο στο ματς του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να κάνει τέσσερα ράμματα κάτω από το δεξί μάτι (ζυγωματικό), εκτός απροόπτου θα προπονηθεί την Τετάρτη. Ακόμη στον "Δικέφαλο" δεν γνωρίζουν το πότε ακριβώς θα βγάλει τα ράμματα ο Μαργαρίτης ενώ την σημερινή μέρα (29/3) ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του.

Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να γίνει μία προπόνηση. Τέλος στις εγκαταστάσεις της Helexpo θα μεταφερθεί για τις επόμενες ημέρες η μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ συμμετέχοντας στη Sportexpo Marathon 2016 και την Πέμπτη ή την Παρασκευή δεν αποκλείεται να βρεθούν εκεί παίκτες του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ