ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στο smartphone σου και σε App

Ο ΠΑΟΚ στο smartphone σου και σε App

Το πρόγραμμα αγώνα του ΠΑΟΚ, το κλασικό match program μπαίνει πλέον στη νέα εποχή, έχει ηλεκτρονική μορφή και διατίθεται σε εφαρμογή, σε application.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την εταιρία SMARTUP, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) να μπουν από νωρίς στο πνεύμα των αγώνων της ομάδας με την εφαρμογή PAOK BC match program που διατίθεται δωρεάν για συσκευές Android και iOS

Στη νέα εποχή το match program δεν αφορά μόνο τους εντός έδρας αγώνες, αλλά και τα εκτός έδρας παιχνίδια και για αυτό ξεκινάμε από τον πολυ σημαντικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Iberostar Tenerife.

Κατεβάστε την εφαρμογή PAOK BC match program και διαβάστε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου για τον αγώνα της Τετάρτης, τη συνέντευξη του Nenad Miljenovic, την παρουσίαση της Iberostar Tenerife, στατιστικά στοιχεία, το αναλυτικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, βίντεο και τα τελευταία νέα της ομάδας. Όλα σε μία εφαρμογή.

Κατεβάστε ΤΩΡΑ και εντελώς δωρεάν την εφαρμογή PAOK BC match program σε κινητά και συσκευές Android από το Google Play αλλά και στο AppStore για κινητά και συσκευές iOS.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ