ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, ο Μαργαρίτης και η διάθεση παραμονής

Ο ΠΑΟΚ, ο Μαργαρίτης και η διάθεση παραμονής

Στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου την ανανέωση του συμβολαίου του Βαγγέλη Μαργαρίτη και ο ατζέντης του επιβεβαιώνει πως υπάρχει πολύ καλή διάθεση από τον "Δικέφαλο" για την παραμονή του παίκτη.

Εδώ και καιρό έχουμε αποκαλύψει τις σκέψεις που έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ για να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Μηνά Τουκμενίδη, υπάρχει πολύ καλή διάθεση από την πλευρά του "Δικεφάλου" για την παραμονή του καλαθοσφαιριστή επιβεβαιώνοντας ακόμη πως το κλίμα για τον Ελληνα φόργουορντ στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" είναι πολύ θετικό.

Βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι για την ώρα κάτι... χειροπιαστό σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του δεν υπάρχει καθώς δεν έχουν γίνει -ουσιαστικές- συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα (στον ΠΑΟΚ έχουν πάντως στο μυαλό τους κάποια στιγμή να "τρέξει" το συγκεκριμένο ζήτημα).

Ο Μαργαρίτης νιώθει καλά στον ΠΑΟΚ αλλά όπως επισημαίνεται από τον μάνατζερ του, ο καλαθοσφαιριστής είναι και επαγγελματίας (άρα θα "ζυγίσει" διάφορα δεδομένα). Ετσι το θέμα του προφανώς θα πάρει χρόνο και δεν θα "τρέξει" άμεσα. Σχετικά με τον Δέδα που έχει οψιόν ενεργοποίησης του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του (εκπροσωπείται από τον κ. Τουκμενίδη), εκτός απροόπτου θα παραμείνει την επόμενη σεζόν.

Οι Ελληνες παίκτες, η παραμονή τους και ο Λάνγκφορντ

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να διατηρήσουν έναν κορμό για την νέα σεζόν (όπως παραδέχονται στον "Δικέφαλο") και πιθανότατα όλοι οι Ελληνες που έχει φέτος στο ρόστερ του, να μείνουν στην ομάδα (εκτός κι αν για το "4" μείνει ένας εκ των Χαριτόπουλου ή Κακαρούδη, εφόσον παραμείνει ο Μαργαρίτης) ενώ δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να χρειαστεί νέους Αμερικανούς την επόμενη αγωνιστική χρονιά, αυτό λόγω του οικονομικού κυρίως (μιλάμε με τα νυν δεδομένα).

Κάποια στιγμή εκφράστηκε η διάθεση παραμονής για τους Λάνγκφορντ και Οντουμ, αλλά με μικρή αύξηση στα συμβόλαιά τους δεν μπορεί να γίνει κάτι. Για τον πρώτο, ειδικά, στον ΠΑΟΚ να σημειωθεί πως μιλούν με τα καλύτερα λόγια ενώ στους κόλπους της ομάδας έχει εκφραστεί η άποψη πως θα μπορούσε να παραμείνει ο Τζούλιαν Βον. Στον "Δικέφαλο" έχουν πολύ καλή άποψη και για τον Μαρκ Κάρτερ αλλά με αρκετά αυξημένο κασέ τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι γι' αυτόν.

Εκτός προγράμματος Μαργαρίτης και Τσόχλας

Στην προπόνηση της Τρίτης δεν συμμετείχαν οι Μαργαρίτης και Τσόχλας αφού ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στη μέση και ο δεύτερος πρόβλημα στα πλευρά (θα δοκιμάσουν να μπουν στο πρόγραμμα της Τετάρτης). Στο γήπεδο ήταν ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Κώστας Κακαρούδης που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ