ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και τα "ωραία" ματς του Κακαρούδη

Ο ΠΑΟΚ και τα "ωραία" ματς του Κακαρούδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Κακαρούδης έλυσε την συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" και το Sport24.gr θυμάται τα πέντε καλύτερα παιχνίδια του με τον "Δικέφαλο".

Ο Κώστας Κακαρούδης από την Δευτέρα (27/6) τυπικά δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ δεδομένου πως λύθηκε το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο". Ετσι έκλεισε ο "κύκλος" του στους "ασπρόμαυρους" έπειτα από δύο σεζόν παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Κακαρούδης την αγωνιστική χρονιά 2014-15 στάθηκε πολύ άτυχος καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού μετά από τραυματισμό στο εκτός έδρας ματς με την Χίμκι (αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει στα "πιτς" αρκετούς μήνες) ενώ την σεζόν 2015-16 δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής (δούλεψε πολύ για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση στα φιλικά), γι' αυτό και δεν "καιγόταν" να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο οποίος είχε την διάθεση να βάλει τέλος στην συνεργασία μαζί του.

Με αφορμή το γεγονός πως ο Κακαρούδης αποτελεί παρελθόν για τον "Δικέφαλο", "μαζέψαμε" τις πέντε καλύτερες εμφανίσεις του πρώην καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ (σ.σ. μιλάμε για τα επίσημα ματς, με την επιλογή των καλύτερων αγώνων του παίκτη να έχει γίνει με βάση το σκοράρισμα, το σύστημα αξιολόγησης αλλά και τον χρόνο συμμετοχής, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα παιχνίδια του στον "Δικέφαλο") στα δύο χρόνια που έπαιξε στους "ασπρόμαυρους". Ας θυμηθούμε:

- Στις 10 Δεκεμβρίου του 2014 ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Βέντσπιλς εντός έδρας με 76-62. Στα 15 λεπτά συμμετοχής του, ο Κακαρούδης είχε 10 πόντους με τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ και ένα κλέψιμο. Συγκέντρωσε 14 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν ο δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ πίσω από τον Μαρκ Κάρτερ που είχε 19 βαθμούς.

- Στις 13 Δεκεμβρίου του 2014 ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κηφισιά με 78-67. Ο Κακαρούδης είχε 13 πόντους στο συγκεκριμένο παιχνίδι όντας ο δεύτερος σκόρερ του "Δικεφάλου" ενώ ήταν δεύτερος και στο ranking με 13 βαθμούς. Ο Ελληνας φόργουορντ είχε 6/8 δίποντα (και 1/2 βολές), τρία ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και τέσσερις ασίστ. Γενικά ήταν πολύ καλός...

- Στις 14 Γενάρη του 2015 ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Καντού με 78-77 στο "Παλατάκι", σε ένα ματς που ο Κακαρούδης είχε 11 πόντους με 3/4 τρίποντα και 1/1 δίποντα. Επίσης "μάζεψε" τρία ριμπάουντ, είχε δύο ασίστ και ήταν ο τρίτος πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ βάσει ranking. Είχε 15 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και οι Λάνγκφορντ, Τσόχλας είχαν από 25 και 17 βαθμούς αντίστοιχα.

- Στις 2 Νοεμβρίου 2015 ο ΠΑΟΚ έχασε εντός έδρας στην παράταση από τον Ολυμπιακό με 99-104. Ο κορυφαίος παίκτης του "Δικεφάλου" ήταν ο Κακαρούδης που αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ των "ασπρόμαυρων" με 18 πόντους ενώ ήταν πρώτος και στο ranking με 20 βαθμούς. Αυτό το ματς ήταν το καλύτερο για τον Ελληνα φόργουορντ κατά το διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, με τον Κακαρούδη να έχει ακόμη απέναντι στον Ολυμπιακό τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κλέψιμο.

- Στις 26 Μαρτίου 2016 ο ΠΑΟΚ πήρε το "διπλό" απέναντι στα Τρίκαλα κερδίζοντας με 79-88. Ο Κακαρούδης έπαιξε 10 λεπτά αλλά πρόλαβε να βοηθήσει πάρα πολύ. Συνολικά είχε 10 πόντους και με καλάθια του πρόσφερε πολλά στον "Δικέφαλο" σε κρίσιμα σημεία. Στο συγκεκριμένο ματς είχε 2/3 δίποντα και 2/3 τρίποντα ενώ πήρε και τέσσερα ριμπάουντ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ