ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και ο ακριβός Μούντι

Ο ΠΑΟΚ και ο ακριβός Μούντι

Για τον Στέφαν Μούντι που συμμετείχε στο Portsmouth Invitational Tournament ρώτησε ο ΠΑΟΚ, αλλά λόγω οικονομικού μπήκε "στοπ" στην περίπτωσή του.

Διάφοροι παίκτες έχουν απασχολήσει τον ΠΑΟΚ από το Portsmouth Invitational Tournament στο οποίο βρέθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος. Ο Στέφαν Μούντι ήταν από τους καλαθοσφαιριστές που είδε ο "Μάτζικ" και είχε πολύ καλή απόδοση με 14,3 πόντους μέσο όρο και 4 ασίστ ανά αγώνα. Ο ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα είχε ρωτήσει για τον Αμερικανό πλέι μέικερ το γραφείο που τον εκπροσωπεί (όπως επιβεβαιώνεται από εκπρόσωπο του καλαθοσφαιριστή) αλλά ο παίκτης θεωρείται ιδιαίτερα ακριβός.

Ετσι η περίπτωσή του δεν δείχνει πως μπορεί να προχωρήσει για τον ΠΑΟΚ και έχει μπει στο "συρτάρι" στην παρούσα φάση. Στο μεταξύ αν οριστικοποιηθεί πως δεν θα παίξει στη Basket League ο Φάρος και ο Γάιος Σκορδίλης δεν συνεχίσει στην συγκεκριμένη ομάδα, υπό προυποθέσεις πιθανόν να απασχολήσει ο Ελληνας σέντερ για τον οποίο είχαμε αναφερθεί παλαιότερα. Μάλιστα ανάμεσα στο στρατόπεδο του παίκτη και σε αυτό του ΠΑΟΚ έχει τονιστεί πως ο Σκορδίλης θα μπορούσε να ήταν κατά νου για τον "Δικέφαλο", εφόσον δεν συνέχιζε στον Φάρο.

Για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες της Basket League αλλά μόνο αν δεν μείνει στον Φάρο και είναι ελεύθερος, είναι εφικτό να "τρέξει" η περίπτωσή του. Τέλος ο ΠΑΟΚ μελετά διάφορους καλαθοσφαιριστές για την περιφέρεια, κάποιοι παίκτες που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιες λύσεις είναι ακριβοί όπως μεταξύ άλλων ο Αλεξ Χάρις και άλλοι πολύ πιο φτηνοί όπως μεταξύ άλλων ο Σπένσερ Μπάτερφιλντ, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση τόσο όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος όσο και το οικονομικό κομμάτι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ