ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και η κουβέντα για Γεωργάκη

Ο ΠΑΟΚ και η κουβέντα για Γεωργάκη

Τι προκύπτει από την τελευταία συζήτηση που υπήρχε για τον Γιώργο Γεωργάκη μεταξύ της πλευράς του παίκτη και αυτής του ΠΑΟΚ.

Εδώ και καιρό έχουμε αναφερθεί στην περίπτωση του Γιώργου Γεωργάκη σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ και μάλιστα τα τελευταία 24ωρα υπήρξε επαφή μεταξύ της πλευράς του παίκτη και αυτή του "Δικεφάλου".

Το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή διαπίστωσε πως υπάρχει θετικό κλίμα από τους "ασπρόμαυρους" για συνεργασία με τον Έλληνα σέντερ και από το μέτωπο του αθλητή "βγαίνει" ότι το θέμα πλέον είναι οικονομικό για το αν προχωρήσει το όλο ζήτημα. Εκτιμάται πως την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τι θα γίνει στο θέμα του Γεωργάκη.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ κρατούσαν χαμηλούς τόνους για το θέμα της απόκτησης ενός πέμπτου "ψηλού", αν και τονιζόταν πως γινόταν έρευνα αγοράς αλλά και πως υπήρχε η προοπτική να προωθηθεί η περίπτωση κάποιου νεαρού. Βέβαια πάντα στην ατζέντα ήταν το όνομα του Γεωργάκη και έχουμε αναφέρει τις συζητήσεις που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και αυτή του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ