ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και η... έρευνα αγοράς

Ο ΠΑΟΚ και η... έρευνα αγοράς
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ δεν αποκλείουν η ομάδα να ενισχυθεί περαιτέρω αν υπάρξει η οικονομική δυνατότητα γι' αυτό και φαίνεται να "ρίχνουν" "ματιές" σε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στην περιφέρεια.

Tην Πέμπτη είχαμε αναφέρει πως μάνατζερ (σύμφωνα με όσα προέκυπταν από αυτούς) ενημερώθηκαν πως ο ΠΑΟΚ "κοιτά" το ενδεχόμενο ενίσχυσης στο θέση "4", έστω κι αν εκεί οι "ασπρόμαυροι" είναι ιδιαίτερα "γεμάτοι". Στον "Δικέφαλο" δεν φαίνεται να αποκλείουν την προοπτική η ομάδα κάποια στιγμή να ενισχυθεί και με άλλον παίκτη πέραν του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αρκεί φυσικά να υπάρξει η οικονομική δυνατότητα να γίνει αυτό. Ξεκαθαρίζεται πάντως στον ΠΑΟΚ πως για την ώρα δεν έχει παρθεί καμιά οριστική απόφαση για περαιτέρω ενίσχυση, ούτε για την θέση που μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα.

Από την πιάτσα των ατζέντηδων να σημειωθεί ότι προκύπτει πως ο ΠΑΟΚ κάνει έλεγχο αγοράς όσον αφορά την ενίσχυση στα γκαρντ. Βέβαια ο "Δικέφαλος" πρόσφατα απέκτησε τον Γουίλιαμ Χάτσερ που είναι καλός στα τελευταία ματς και γενικώς ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς παίκτες στην περιφέρεια, εκτός κι αν προκύψει... θέμα με την συνεργασία με τον Μιλένκο Τέπιτς που ακόμη "ψάχνεται".

Σενάριο πάντως αρκετά τραβηγμένο όσον αφορά την περίπτωση του Σέρβου... Για την ενίσχυση στην περιφέρεια, ένας από παίκτες που πέρασαν (σχετικά πρόσφατα) από το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι διαθέσιμος είναι ο Ρόμπερτ Λόουρι (έπαιξε πέρυσι στον Κόροιβο και ο γιος του Σούλη Μαρκόπουλου, Χάρης τον ξέρει καλά).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ