ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και η "έκρηξη" στα λάθη του

Ο ΠΑΟΚ και η "έκρηξη" στα λάθη του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ ήταν πριν το ματς με το Λαύριο η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αναφορικά με τα λιγότερα λάθη, ωστόσο κόντρα στο Λάυριο έκανε 24 διπλασιάζοντας τον μέσο όρο του.

Tα λάθη αποτέλεσαν μεγάλη "πληγή" για τον ΠΑΟΚ στο ματς (69-75) με το Λαύριο. Στον συγκεκριμένο τομέα στάθηκε αρκετά ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου (19/3), με τον Ελληνα τεχνικό να δείχνει φανερά εκνευρισμένος για την κάκιστη εμφάνιση του "Δικεφάλου" απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Ο ΠΑΟΚ στο ημίχρονο του παιχνιδιού με το Λαύριο είχε 16 λάθη και τελείωσε το ματς με 24, ένας αριθμός αν μη τι άλλο πολύ μεγάλος. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν τον αγώνα με το σύνολο του Σερέλη, οι "ασπρόμαυροι" ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πίσω από τον Ολυμπιακό αναφορικά με τα λιγότερα λάθη.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ είχε 12,4 λάθη μέσο όρο. Ουσιαστικά, δηλαδή, οι "ασπρόμαυροι" απέναντι στο Λαύριο -σχεδόν- διπλασίασαν τον μέσο όρο λαθών που είχαν πριν παίξουν στον αγώνα του Σαββάτου (στα 12,4 ο μέσος όρος στα λάθη πριν το ματς με το Λαύριο και στο παιχνίδι απέναντί του έγιναν 24).

Κάπως έτσι μοιάζει απόλυτα λογικό που ο Μαρκόπουλος ήταν "σκασμένος" για την -τραγική- εμφάνιση των παικτών του κόντρα στην ομάδα του Σερέλη, με τον "Δικέφαλο" να γνωρίζει μια ήττα εκτός προγράμματος και να έχει "μπλέξει" αναφορικά με την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (βέβαια υπάρχουν ακόμη ελπίδες γι' αυτό αφού το πρόγραμμα των "ασπρόμαυρων" είναι βατό ενώ είναι αρκετά πιο δύσκολο αυτό του Κολοσσού και της Κηφισιάς).

Champions League και ενίσχυση

Ως γνωστόν ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στην επίσημη παρουσίαση του Champions League που θα γίνει την Δευτέρα στο Παρίσι. Η κατάκτηση της πέμπτης θέσης αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για την συγκεκριμένη διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν ο τρίτος, ο τέταρτος αλλά και ο πέμπτος της βαθμολογίας. Ωστόσο, όπως είχαμε αναφέρει, υπάρχει και η προοπτική της wild card στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, μία περίπτωση παίκτη που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να είναι υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την ενίσχυση στα γκαρντ είναι ο Κέβιν Γκάλογουει (πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών) καθώς σε λίγες εβδομάδες θα έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Κατάρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ