ΠΑΟΚ

"Ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι κι ήταν άυπνος δύο ημέρες"

"Ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι κι ήταν άυπνος δύο ημέρες"
EUROKINISSI

Ο Κέβιν Ντίλαρντ αγωνίστηκε κανονικά σε όλα τα επίσημα ματς του ΠΑΟΚ, ωστόσο οφθαλμίατρος Αλέξανδρος Πολυχρονάκος, αποκάλυψε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός στο μάτι.

Λίγο μετά το τέλος του προημιτελικού με τον Άρη (63-70), έγινε γνωστό πως ο Κέβιν Ντίλαρντ ταλαιπωρείται από μία μόλυνση στο μάτι. Εν τέλει, ο Αμερικανός γκαρντ (27 ετών, 1.83 μέτρα) αγωνίστηκε κανονικά τόσο απέναντι στον Προμηθέα (73-79) Πατρών, όσο και στην πρεμιέρα του Basketball Champions League με αντίπαλο τη Λούντβιχσμπουργκ (70-103).

Πάντως, η κατάσταση στου δεν είναι τόσο απλή, όπως εξήγησε ο οφθαλμίατρος Αλέξανδρος Πολυχρονάκος στον Metropolis 95.5: " Ο Ντίλαρντ ήρθε στο ιατρείο μου την περασμένη Πέμπτη και διαπίστωσα ότι είχε υποστεί πολύ βαριά μόλυνση στο μάτι. Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα με αντιβιοτικές σταγόνες, ο οργανισμός του αντέδρασα καλά και πλέον η κατάστασή του έχει βελτιωθεί. Είναι δεδομένο ότι το πρόβλημα υπήρχε και στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Άρη, απλά ο ίδιος είτε το υποτίμησε είτε δεν ήθελε να το πει γιατί είχε λαχτάρα να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επειδή είχε περιορισμένη όραση στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης(4/10), ουσιαστικά ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι!"

Για να συμπληρώσει: " Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον αγώνα του Σαββάτου(7/10) με τον Προμηθέα Πατρών. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η θεραπεία προέβλεπε να βάζει αντιβιοτικές σταγόνες στο μάτι του ανά μία ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντίλαρντ δεν κοιμήθηκε τόσο το βράδυ της Πέμπτης όσο και της Παρασκευής, δηλαδή ήταν δύο ημέρες ξάγρυπνος. Το περασμένο Σάββατο μπήκε να αγωνιστεί έχοντας το μειονέκτημα της αϋπνίας και με ειδικά γυαλιά τα οποία φόρεσε για πρώτη φορά στη ζωή του. Συν τοις άλλοις, είχε να διαχειριστεί και το γεγονός ότι από ηλικία 13 ετών αγωνίζεται με φακούς επαφής. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες. Γι’ αυτόν τον λόγο, προσωπικά δεν ένιωσα έκπληξη με την απόδοση που είχε στους συγκεκριμένους αγώνες".

Τέλος, είπε: " Θα τον εξετάσω με την επιστροφή της ομάδας από τη Γερμανία. Εκτιμώ ότι εφόσον όλα πάνε καλά μετά από 15 ημέρες θα είναι καλά και θα μπορεί να φορέσει φακούς επαφής".

Photo Credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ