ΠΑΟΚ

Ο Μπρίστολ και το θέμα Μαυροειδή

Ο Μπρίστολ και το θέμα Μαυροειδή
Kέρβιν Μπρίστολ

Για την θέση του σέντερ, στο... μπλοκάκι για τον ΠΑΟΚ είναι το όνομα του Kέρβιν Μπρίστολ. Τι γίνεται με τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Διάφορους παίκτες "κοιτά" ο ΠΑΟΚ από την ξένη αγορά για την θέση του σέντερ. Ενας από αυτούς που προτάθηκαν και εξετάζονται σύμφωνα με όσα λένε από τον "Δικέφαλο", είναι ο Kέρβιν Μπρίστολ.

Πρόκειται για 27χρονο καλαθοσφαιριστή που έχει ύψος 2.06 και ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Ντιζόν δεν διέθετε... εντυπωσιακά στατιστικά καθώς είχε 5,1 πόντους και 4,1 ριμπάουντ. Επαιξε όμως πέρυσι και στην Κράσνιε Κρίλια όπου είχε 7,4 πόντους μέσο όρο και 9,6 ριμπάουντ (είχε τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο στο ranking).

Στο μυαλό για την ρακέτα είναι πάντα ο Δημήτρης Μαυροειδής που έχει "ρίξει" αρκετά τις απαιτήσεις του σε σχέση με αυτές που είχε τον Ιούνη. Σύμφωνα με τον ατζέντη του, πάντως, ο παίκτης δεν είναι ακόμη κοντά στον ΠΑΟΚ (για την ακρίβεια, βάσει του εκπροσώπου του, οι δύο πλευρές είναι "ακόμη μακριά") καθώς ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να "ανέβει" οικονομικά.

Ετσι από την πλευρά του καλαθοσφαιριστή προκύπτει πως ο Μαυροειδής εξετάζει κι άλλες λύσεις. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως ο παίκτης θέλει να παίξει στον "Δικέφαλο" αλλά υπάρχουν άνθρωποι της ομάδας που λένε πως προτεραιότητα είναι να βρεθεί κάποιος ξένος ψηλός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ