ΠΑΟΚ

Ο Μαρκόπουλος και η "πληγή" των λαθών

Ο Μαρκόπουλος και η "πληγή" των λαθών

Την Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Σούλης Μαρκόπουλος "έμεινε" κυρίως στα λάθη που έγιναν απέναντι στο Λαύριο και τα οποία κόστισαν στον "Δικέφαλο".

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (κάποιοι παίκτες ακολούθησαν πιο συντηρητικό πρόγραμμα) καθώς την Κυριακή υπήρχε ρεπό.

Αναφορικά με το ματς κόντρα στο Λαύριο, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έκανε κάποια εκτενή αναφορά αλλά επισήμανε μεταξύ άλλων πως έγιναν λάθη (συνολικά ήταν 24 από τον "Δικέφαλο") τα οποία οδήγησαν σε -εύκολα- καλάθια από την πλευρά της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Δεν αποκλείεται, πάντως, τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει κάποια πιο αναλυτική ομιλία προς τους παίκτες για την -τραγική- εμφάνιση απέναντι στο Λαύριο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος, δίχως να θεωρείται κάτι βέβαιο για την ώρα. Το μόνο δεδομένο είναι πως η εμφάνιση κόντρα στο Λαύριο εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Μπορεί να μην υπήρχαν φωνές στην διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, ωστόσο ο Ελληνας προπονητής ήδη έχει μεταφέρει (από το Σάββατο ακόμη) στους παίκτες του αυτό που είπε και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με το Λαύριο, ότι δηλαδή ήταν μια ντροπιαστική ήττα για τον ΠΑΟΚ.

Πλέον τις επόμενες μέρες θα πέσει το βάρος στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για τον "Δικέφαλο". Στο μεταξύ την ευκαιρία να συζητήσουν για το Champions League είχαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Άτσα Πέτροβιτς (πρόεδρος της Τσιμπόνα) οι οποίοι βρέθηκαν στην επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης. Οι δυο τους, άλλωστε, γνωρίζονται από παλιά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ