ΠΑΟΚ

Ο Μαρκόπουλος, η προετοιμασία και η άμυνα

Ο Μαρκόπουλος, η προετοιμασία και η άμυνα

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλει καλή αμυντική παρουσία από τον ΠΑΟΚ την νέα σεζόν και η συγκεκριμένη φιλοσοφία του έχει περάσει στους παίκτες του "Δικεφάλου" στις έως τώρα προπονήσεις.

Χωρίς προβλήματα κύλησε η προπόνηση του Σαββάτου για τον ΠΑΟΚ καθώς συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός του Τζόρνταν Σάιμπερτ ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες γιατί έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο.

Το ζητούμενο για τον "Δικέφαλο" κατά την διάρκεια της προετοιμασίας είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή "χημεία" (όσο πιο γρήγορα γίνεται, αν αυτό είναι εφικτό) αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι "ασπρόμαυροι" έχουν εντελώς μια νέα ομάδα σε σχέση με πέρυσι καθώς υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις έως τώρα προπονήσεις προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του κάποια πράγματα που αφορούν το επιθετικό αλλά και το αμυντικό κομμάτι. "Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα...", είναι αυτό που λένε στις τάξεις των παικτών του ΠΑΟΚ και δεν είναι τυχαίο που εκφράζεται η συγκεκριμένη άποψη αφού ο έμπειρος κόουτς έχει μεταφέρει στους καλαθοσφαιριστές του την σημασία της καλής αμυντικής παρουσίας.

Άλλωστε πάντα ο Μαρκόπουλος δίνει βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι, αν και την σεζόν 2015-16 είναι γεγονός ότι υπήρχαν πολλές φορές προβλήματα στον αμυντικό τομέα για τον ΠΑΟΚ και αυτό κατά μεγάλο βαθμό είχε να κάνει με το ότι ο "Δικέφαλος" είχε "μαζέψει" στο ρόστερ του αρκετούς επιθετικογενείς παίκτες οι οποίοι δεν είχαν ανταποκριθεί στα όσα τους ζητούσε αμυντικά ο Ελληνας κόουτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ