ΠΑΟΚ

Ο Μαρκόπουλος εξέπληξε θετικά τον Κασελάκη

Ο Μαρκόπουλος εξέπληξε θετικά τον Κασελάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρόσφατη επικοινωνία του Λεωνίδα Κασελάκη με τον Σούλη Μαρκόπουλο στην οποία ο Ελληνας παίκτης γνωστοποίησε πως δεν θα παίξει στον ΠΑΟΚ και η στάση του έμπειρου κόουτς που εντυπωσίασε τον "Κασέλ".

Ο Λεωνίδας Κασελάκης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα καθώς σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη την Πέμπτη (14/7) έπεσαν οι υπογραφές σε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η πρόταση της συγκεκριμένης ομάδας ήταν αρχικά διπλάσια σε σχέση με αυτή του ΠΑΟΚ, μάλιστα βελτιώθηκε κι άλλο στην συνέχεια και έτσι ο "Κασέλ" είπε το "ναι" στην Αστάνα.

Ο παίκτης φρόντισε να ενημερώσει τον Σούλη Μαρκόπουλο πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και μάλιστα έμεινε εντυπωσιασμένος από την αντίδραση του έμπειρου κόουτς. Ο τελευταίος πέραν του ότι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ελληνα καλαθοσφαιριστή, του τόνισε πως τον πιστεύει πολύ και πως δεν τον "φοβάται" όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα που θα δείξει ενώ του ανέφερε πως παίζοντας στην Αστάνα, θα υπάρχει η δυνατότητα να τον δουν αρκετές ομάδες.

Ο Κασελάκης στην κυριολεξία στάζει... μέλι για τον Μαρκόπουλο καθώς θεωρεί πως ο Ελληνας προπονητής έδειξε μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον γι' αυτόν για την συνέχεια της καριέρας του (και παρά το γεγονός πως το θέμα δεν "έκλεισε" θετικά για τον ΠΑΟΚ) μέσα από την επικοινωνία που είχαν και από την πλευρά του παίκτη "βγαίνει" πως ο έμπειρος κόουτς ανέβηκε κι άλλο στην εκτίμησή του μετά την πρόσφατη συνομιλία που υπήρξε.

Μάλιστα μεταξύ των δύο έγινε και μια επιδερμική κουβέντα για συνεργασία είτε στα πλέι οφ της σεζόν 2016-17 (αν υπάρχουν φυσικά οι προϋποθέσεις να γίνει αυτό), είτε για την αγωνιστική χρονιά 2017-18 εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Οπότε το θέμα του "Κασέλ" θα παραμείνει ανοιχτό για τον ΠΑΟΚ για μελλοντική συνεργασία.

Στο μεταξύ στον "Δικέφαλο" συνεχίζουν να "κοιτούν" την ελληνική αγορά και για την ρακέτα υπάρχει μονίμως ψηλά στην λίστα η περίπτωση του Μιχάλη Τσαιρέλη δίχως όμως να έχει προκύψει κάποια πρόοδος στο ζήτημά του του (ο Ελληνας φόργουορντ γνωρίζει την επιθυμία των ανθρώπων του "Δικεφάλου" για συνεργασία αλλά και την διάθεση του Μάνου Μαλέλη για να επιτευχθεί το... deal, ωστόσο είναι ξεκάθαρος στο ότι θέλει ανεβασμένη προσφορά γιατί σε διαφορετική περίπτωση το θέμα του δεν θα "τρέξει").

Στον ΠΑΟΚ γενικώς τονίζεται πως αναγκαστικά θα πρέπει να υπάρχει αναμονή ώστε οι απαιτήσεις κάποιων παικτών να προσαρμοστούν στα οικονομικά δεδομένα που μπορεί να προσφέρει η ομάδα ενώ για τους "ψηλούς" πάντα υπάρχουν (όσο μένουν ελεύθεροι) τα ονόματα των Γλυνιαδάκη (θεωρείται ενδιαφέρουσα η περίπτωσή του) και Σαρικόπουλου για τον οποίο πέραν του "αγκαθιού στο οικονομικό, "ακούγεται" πως θα ανακοινωθεί από τον Προμηθέα Πατρών. Αν δεν "τρέξει" η περίπτωση Ελλήνων παικτών για την ρακέτα, τότε ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί εκεί με ξένο καλαθοσφαιριστή (επαφές υπάρχουν με διάφορους παίκτες).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ