ΠΑΟΚ

Ο Μαλέλης, ο Κοντομηνάς και οι χορηγίες

Ο Μαλέλης, ο Κοντομηνάς και οι χορηγίες

Ο Μάνος Μαλέλης θα μιλήσει με τον Δημήτρη Κοντομηνά σχετικά με την βοήθεια που μπορεί να δοθεί ξανά στον ΠΑΟΚ ενώ στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου εκτιμάται πως θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα των χορηγιών.

Πάντα στο προσκήνιο είναι το θέμα των χορηγιών για τον ΠΑΟΚ. Ο Μάνος Μαλέλης προσπαθεί πολύ για διάφορα... deal αλλά η δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας βάζει εμπόδια στο να υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα και γενικώς διάφοροι εκπρόσωποι εταιριών είναι κάπως επιφυλακτικοί στο να "δώσουν" χορηγίες σε ομάδες.

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά είναι σε ανοιχτή γραμμή με ανθρώπους που έχουν γίνει επαφές αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ μέσω χορηγιών και εκτιμάται πως μια πιο ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με το τι θα γίνει, θα υπάρχει κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ο Μαλέλης για κάποιο διάστημα θα είναι στο εξωτερικό ενώ στη μέση υπάρχει πάντα και το θέμα του τραπεζικού συστήματος, ζήτημα πολύ σημαντικό και που δεν "διευκολύνει" την υπόθεση των χορηγιών.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το θέμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Πάνω σε αυτό, με τον γνωστό επιχειρηματία θα συζητήσει για τον ΠΑΟΚ ο Μαλέλης ο οποίος έχει την εκτίμηση πως θα βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε ο Κοντομηνάς να συνεχίζει να βοηθά τον "Δικέφαλο", όπως κάνει τα τελευταία χρόνια αποτελώντας τον μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ