ΠΑΟΚ

Ο ΜακΓκραθ, οι ημερομηνίες και η νέα επικοινωνία

Ο ΜακΓκραθ, οι ημερομηνίες και η νέα επικοινωνία
ΜακΓκραθ INTIME SPORTS

Tο θέμα του γάμου του και το αν τον "βολεύουν" οι ημερομηνίες για να παίξει στον ΠΑΟΚ είναι στο μυαλό του Ντόνι ΜακΓκραθ, ο οποίος σκέφτεται το αν καθυστερήσει να τελειώσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Eν αναμονή της απάντησης του Ντόνι ΜακΓκραθ είναι ο Μάνος Μαλέλης, ο οποίος έχει προτείνει στην πλευρά του παίκτη να παίξει στον "Δικέφαλο".

Η Κράσνι στην οποία ανήκει ο καλαθοσφαιριστής, έχασε την Κυριακή από την Αβτοντόρ και έτσι "τελειώνουν" τα όνειρα περί πρόκρισης στην επόμενη φάση της Βαλτικής Λίγκας. Επομένως το τελευταίο ματς του ΜακΓκραθ με την ρωσική ομάδα στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι εκτός απροόπτου στις 26 Απρίλη.

Μετά ο παίκτης θεωρητικά μπορεί να είναι διαθέσιμος για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή την στιγμή το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή μελετά τις ημερομηνίες για το αν βολεύουν οι πιθανές υποχρεώσεις του στον "Δικέφαλο" με τον γάμο του ο οποίος θα γίνει μέσα στον Ιούνη. Στο μυαλό του καλαθοσφαιριστή είναι το αν καθυστερήσει να τελειώσει το ελληνικό πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων του Παναθηναικού ή του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ τελείωσε τις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα στις 1 Ιούνη. Ενδεχόμενη καθυστέρηση του πρωταθλήματος, για παράδειγμα αυτό να τελειώσει στο πρώτο 10ήμερο του Ιούνη, θα είναι... καταδικαστικό για την πιθανή συνεργασία του "Δικεφάλου" με τον ΜακΓκραθ καθώς ο τελευταίος θέλει να έχει αρκετό χρόνο για να κάνει τις ετοιμασίες του για τον γάμο του που είναι προγραμματισμένος να γίνει λίγο μετά τα μέσα του Ιούνη.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο παίκτης είναι θετικός στο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αλλά θα πρέπει να δει και το θέμα των ημερομηνιών (αν δηλαδή προλαβαίνει να παίξει στον "Δικέφαλο" ή τελικά αποφασίσει να μην αγωνιστεί για να κάνει άνετα τις σχετικές ετοιμασίες του γάμου του) που είναι το πλέον βασικό ζήτημα για να αποφασίσει το τι θα κάνει.

Οσο για το οικονομικό; Ο μάνατζερ του επιβεβαιώνει πως η πρόταση που έχει γίνει από τον Μαλέλη είναι καλή και δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα στην όλη υπόθεση. Ο ΜακΓκραθ, που ήταν άρρωστος στο ματς Αβτοντόρ-Κράσνι και δεν έπαιξε την Κυριακή, θα έχει νέα επικοινωνία με τον ατζέντη του για το θέμα του ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι δεδομένο πως η απάντησή του θα δοθεί στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ