ΠΑΟΚ

O Μαγκέτι το αποφάσισε!

O Μαγκέτι το αποφάσισε!

Η αγωνία των οπαδών του ΠΑΟΚ κορυφώνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr μέχρι την Πέμπτη (1/09) ο σουπερστάρ του ΝΒΑ Κόρεϊ Μαγκέτι θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Διαβάστε για ποιους λόγους υπάρχει αισιοδοξία...

Τις τελευταίες ημέρες ο θόρυβος που προκάλεσε το θέμα Μαγκέτι έχει κάπως κοπάσει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν έχει προχωρήσει στις απαιτούμενες κινήσεις, ούτως ώστε να πείσει τον Αμερικανό και τους ατζέντηδες του ότι δεν θα χάσουν αν τελικά ο 32χρονους σουπερστάρ των Μπόμπκατς αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου για όσο διαρκέσει το "lock out".

Ηδη ορισμένες εταιρείες μάρκετινγκ έχουν ενδιαφερθεί να προωθήσουν το θέμα προς όφελος όλων. Και του Μαγκέτι, ο οποίος θα αντιληφθεί ότι μαζί του ασχολούνται σοβαρά στην Ελλάδα, και του ΠΑΟΚ, ο οποίος μόνο να κερδίσει έχει από όλη αυτή την ευχάριστη αναστάτωση που έχει προκαλέσει το τεράστιο όνομα του Αμερικανού.

Παρεμπιπτόντως, μπορεί ο Αμερικανός να είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για... πενταροδεκάρες (που μάλλον θα καταλήξουν στο ίδρυμα «Μαγκέτι»), αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να καλύψει το ποσό για την ασφάλιση του συμβολαίου του, οπότε πρέπει να βρεθεί μια λύση και για αυτό.

Υπάρχει κινητικότητα, λοιπόν, από διάφορες γνωστές εταιρείες, που έχουν αρχίσει να σκέφτονται τι ποσά μπορούν να διαθέσουν. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει (σε επίπεδο εταιρειών και οπαδών) σε περίπτωση που ο εκρηκτικός γκαρντ εμφανιστεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Πανικός! Και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr δεν θα αργήσει αυτό να συμβεί, καθώς ο Μαγκέτι έχει στα χέρια του τα εισιτήρια με προορισμό τη Θεσσαλονίκη!

Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (1/9) ο άσος της Σάρλοτ αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας και μάλιστα στον ΠΑΟΚ έχουν έναν λόγο παραπάνω για να είναι σχετικά ήσυχοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί ο Μαγκέτι να ξυπνήσει τη Δευτέρα και να το μετανιώσει. Ο Αμερικανός ζει στο Λος Αντζελες και έχει προγραμματιστεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με πτήση μέσω Γερμανίας.

Αρα, ούτε πρόκειται να ταλαιπωρηθεί, ούτε η πτήση του κινδυνεύει να ματαιωθεί στο πλαίσιο των μέτρων που έχει αρχίσει να λαμβάνει η αμερικανική κυβέρνηση στα αεροδρόμια των ανατολικών πόλεων για την πρόληψη του τυφώνα «Ειρήνη», που έχει κάνει την εμφάνισή του στις ανατολικές όχθες των ΗΠΑ. Ακόμη ένας θετικός οιωνός για τον ΠΑΟΚ. Οπως λέμε... Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ