ΠΑΟΚ

Ο Λάνγκφορντ και ο οικονομικός σχεδιασμός

Ο Λάνγκφορντ και ο οικονομικός σχεδιασμός

Το θέμα του Κέβιν Λάνγκφορντ καθορίζει το ύψος των ποσών που θα μπορεί να "ξοδέψει" ο ΠΑΟΚ σχετικά με τις υπόλοιπες θέσεις που σκοπεύει να ενισχυθεί.

Tο γεγονός πως ο χρόνος περνάει (φτάνουμε στα μέσα του Αυγούστου) και ο ΠΑΟΚ θέλει να ενισχυθεί με τέσσερις -βασικούς- παίκτες είναι κάτι που το σκέφτονται στον "Δικέφαλο".

Βέβαια δεν υπάρχει μεγάλη οικονομική άνεση για να μπορούσε αυτή την στιγμή το ρόστερ να είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Σε κάθε περίπτωση, η καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στο θέμα του Κέβιν Λάνγκφορντ δημιουργεί... πρόβλημα γιατί σύμφωνα με όσα λένε στελέχη της ομάδας από την έκβαση της υπόθεσής του κατά κάποιο τρόπο θα καθοριστούν τα ποσά που μπορούν να δοθούν για την ενίσχυση σε άλλες θέσεις (πλην αυτής δηλαδή του Λάνγκφορντ).

Αν ο "Δικέφαλος" αυτή την στιγμή είχε κάτι το... οριστικό για το θέμα του Λάνγκφορντ, θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει (σε γενικές γραμμές) το ύψος των ποσών που θα "ξόδευε" σε διάφορες θέσεις. Εννοείται πως έχει γίνει μια προεργασία για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά όπως και να έχει, το θέμα του Αμερικανού είναι κομβικό γιατί ο "Δικέφαλος" έχει κάνει μια υψηλή πρόταση στον παίκτη με βάση τα οικονομικά του δεδομένα.

Έτσι με οριστική παραμονή του Λάνγκφορντ, ο ΠΑΟΚ θα χρειαζόταν να "πάει" λίγο πιο... συντηρητικά στο οικονομικό για κάποιες θέσεις ενώ με μη παραμονή του, θα μπορούσε να "ανοιχτεί" κάπως περισσότερο οικονομικά. Και όλα αυτά γιατί το μπάτζετ δεν μπορεί να "ξεφύγει", τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα... Στον "ασπρόμαυρους", πάντως, τον παίκτη τον θέλουν πολύ και γι' αυτό ακόμη κάνουν υπομονή.

Κατά τα άλλα, στον "Δικέφαλο" γνωρίζουν πως τις επόμενες μέρες θα περάσει από την Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης αλλά δεν σκοπεύουν να πιέσουν για συνάντηση μαζί του (πέραν αυτού, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει πιεσμένο πρόγραμμα). Τέλος υπάρχει μια πληροφορία πως την Τρίτη (11/8) υπήρξε επαφή ανθρώπου του ΠΑΟΚ με τον Κέβιν Γκάλογουεϊ. Από την ΚΑΕ δεν υπάρχει επιβεβαίωση πάνω σε αυτό το θέμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ