ΠΑΟΚ

Ο Λάκι Τζόουνς είναι o... καταλύτης του ΠΑΟΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅËÁÍ ÓÁËÏÍ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ELAN CHALON / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅËÁÍ ÓÁËÏÍ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ELAN CHALON / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Κάπου ανάμεσα σε τραυματισμούς, ιώσεις και μία “συγνώμη” με τριαντάφυλλο σε μία φωτορεπόρτερ ο Λάκι Τζόουνς πραγματοποίησε κόντρα στην Σαλόν την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Μόνο που αυτό δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση.

Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει διαρκώς τις τελευταίες εβδομάδες, Η ενσωμάτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και οι προσθήκες τον Ντάρνελ Τζάκσον και Φιλ Γκος ανέβασαν επίπεδο την ομάδα. Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά όμως υπάρχει και ένας παίκτης που ήταν το “αποκούμπι” της ομάδας από την αρχή της σεζόν: Ο Λάκι Τζόουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ήταν μία από τις “αθόρυβες” καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ παρά την καλή σεζόν που είχε πέρυσι στον Προμηθέα. Σχεδόν τρεις μήνες μετά την έναρξη της σεζόν ωστόσο είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ πως η απόκτησή του ήταν ίσως η καλύτερη κίνηση του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Και το απέδειξε και στον χθεσινό (16/1) αγώνα με την Σαλόν για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League .

Με την κίνησή του να προσφέρει ένα τριαντάφυλλο σε μία φωτορεπόρτερ για να απολογηθεί επειδή άθελά του τη είχε τραυματίσει ελαφρά στον αγώνα με τον Πανιώνιο να τραβάει τα βλέμματα, ο Τζόουνς μπήκε στην συνέχεια στο παρκέ και ήταν σε... αποστολή. Βγήκε λοιπόν μπροστά για τον ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, έχοντας 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ στη νίκη-ανάσα του “Δικέφαλου” με 90-81. Απολύτως λογικά γνώρισε την αποθέωση. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι θα έπρεπε να αποθεωθεί αρκετά νωρίτερα μέσα στην σεζόν.

Ο πιο σταθερός παίκτης του ΠΑΟΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅËÁÍ ÓÁËÏÍ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ELAN CHALON / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅËÁÍ ÓÁËÏÍ / CHAMPIONS LEAGUE / PAOK - ELAN CHALON / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI


Ο Τζόουνς έχει εξελιχθεί αθόρυβα φέτος σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η ικανότητά του να προσφέρει και στις δύο πλευρές του παρκέ και να αγωνίζεται σε 2-3 θέσεις είναι πολύτιμη. Όχι βέβαια πως και οι αριθμοί του πάνε πίσω.

Την φετινή σεζόν ο Τζόουνς είναι μέχρι στιγμής ο δεύτερος σκόρερ και δεύτερος ριμπάουντερ του ΠΑΟΚ στην Stoiximan.gr Basket League με 10.6 πόντους και 4.8 ριμπάουντ ανά αγώνα, καθώς και ο πρώτος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ και πρώτος “κλέφτης” στο Basketball Champions League με 10.7 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο. Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται οι δουλειές που κάνει και δεν φαίνονται στην στατιστική!

Ο Τζόουνς μπορεί να ήρθε... αθόρυβα. Εξακολουθεί να μένει στις... σκιές αφήνοντας τους άλλους να φανούν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι σημαντικός. Τουναντίον, είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Και το κατάλαβε καλά αυτό η Σαλόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ