ΠΑΟΚ

O ξένος σέντερ και η "γεύση" από Βασιλειάδη

O ξένος σέντερ και η "γεύση" από Βασιλειάδη

Ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση έχει ως προτεραιότητα την περίπτωση Αμερικανού σέντερ με εμπειρία. Δείτε VIDEOS με τον Κώστα Βασιλειάδη από την προπόνηση της Τρίτης.

Η ενίσχυση στην ρακέτα είναι θέμα που "καίει" στον ΠΑΟΚ αφού ο "Δικέφαλος" αναζητά έναν ψηλό. Μάλιστα όπως λέγεται στις τάξεις της ομάδας, οι "ασπρόμαυροι" έχουν ξεχωρίσει ξένο σέντερ και περιμένουν να δουν αν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωσή του και τελικά υπάρχει αίσιο τέλος με αυτόν.

Πρόκειται για Αμερικανό ψηλό ο οποίος είναι έμπειρος. Όσο για την θέση "1"; Πιθανότατα και για εκεί θα προτιμηθεί κάποιος έμπειρος Αμερικανός (αν και ο Τέλης Ζουρνατσίδης την Δευτέρα δεν απέκλεισε ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει τελικά σε απόκτηση ενός νεαρού ξένου παίκτη) που θα έχει έφεση στο δημιουργικό κομμάτι. Το θέμα μιας τρίτης πιθανής μεταγραφής, που μπορεί να είναι στην περιφέρεια (αν και εκεί ο "Δικέφαλος" δείχνει αρκετά "γεμάτος") και όχι στην ρακέτα, θα κριθεί μετά τα πρώτα φιλικά όπως τονίζεται στον ΠΑΟΚ.

Βασιλειάδης εν δράσει...

Ο Κώστας Βασιλειάδης έκανε την δεύτερη του προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΟΚ τη Τρίτη. Οι πάντες στον "Δικέφαλο" είναι γεγονός πως περιμένουν από τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή να έχει ηγετικό ρόλο στους "ασπρόμαυρους" και σε γενικές γραμμές να βοηθήσει πάρα πολύ.

Δείτε VIDEOS με τον Βασιλειάδη

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ