ΠΑΟΚ

Ο Κοντονής, η φανέλα και οι Ρεντζιάς, Γιαννούλης

Ο Κοντονής, η φανέλα και οι Ρεντζιάς, Γιαννούλης

Ο Σταύρος Κοντονής επισκέφτηκε την Πέμπτη το περίπτερο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μίλησε για τον "Δικέφαλο" και τον Άρη ενώ του δόθηκε δώρο μια φανέλα του ΠΑΟΚ από το Κόρατς. Παρόντες και οι Ρεντζιάς, Γιαννούλης

Στην Sportexpo Marathon 2016 βρέθηκαν την Πέμπτη οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος, Καραμπέρης και Καρακούσης από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα το περίπτερο του "Δικεφάλου" επισκέφτηκε ο Σταύρος Κοντονής στον οποίο δόθηκε δώρο μια φανέλα του "Δικεφάλου" από την χρονιά του Κυπέλλου Κόρατς.

Παράλληλα το περίπτερο του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν και οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιάννης Γιαννούλης οι οποίοι αγωνίστηκαν παλαιότερα στον "Δικέφαλο".

Ο Κοντονής κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του "Δικεφάλου", είπε: "Το μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη ήταν αυτό που έδωσε ισχύ και δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ. Αν δεν ήταν οι δύο μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης την δεκαετία του '90, το μπάσκετ δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα. Ειλικρινά σας λέω ότι έχουμε σε εξέλιξη ένα πρωτάθλημα φέτος, στο οποίο δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο και αυτό είναι τιμή για το άθλημα και για τις ομάδες που συμμετέχουν".

Ο ΠΑΟΚ και το Champions League

Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του για το αν η ΑΕΚ τελικά επιλέξει την συμμετοχή της στη FIBA και στο Champions League η όχι. Ως γνωστόν ο τρίτος και ο τέταρτος του πρωταθλήματος θα συμμετέχουν απ' ευθείας στους ομίλους του Champions League και ο πέμπτος στα προκριματικά. Αν οι "ασπρόμαυροι" κατακτήσουν την πέμπτη θέση (στην κανονική διάρκεια) και τελικά η "Ενωση" επιλέξει να μην συμμετέχει στο Champions League, τι μπορεί να συμβεί;

Κάτι δεδομένο για την ώρα δεν μπορεί να ειπωθεί αφού τίποτα δεν είναι οριστικό αναφορικά με την ΑΕΚ, ωστόσο σε μια τέτοια περίπτωση πιθανότατα θα γίνει προσπάθεια από τον Γιώργο Χαλβατζάκη ο ΠΑΟΚ να πάρει μέρος απ' ευθείας στους ομίλους της νέας διοργάνωσης της FIBA (σημαντικό αυτό καθώς οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην regular season θα έχουν έσοδα 100.000 ευρώ).

Γεμάτο "οπλοστάσιο" και δείπνο

Κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε στην προπόνηση της Πέμπτης. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες ενώ μέσω βίντεο έγινε ανάλυση του παιχνιδιού του Κόροιβου. Στο μεταξύ υπήρξε δείπνο για την ομάδα λόγω της ονομαστικής εορτής που είχε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πριν λίγες μέρες. Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά από την πιάτσα των ατζέντηδων προκύπτει πως στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για "κοντό" δίχως όμως να βιάζονται αλλά το θέμα είναι και οικονομικό. Για παράδειγμα ο "Δικέφαλος" θα μπορούσε θεωρητικά να ασχοληθεί με παίκτες σαν τον Ντάριους Ουάσινγκτον ή τον Ομάρ Κουκ για τα πλέι οφ (αν βόλευαν φυσικά και οι δικές τους υποχρεώσεις) αλλά είναι αρκετά ακριβοί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ