ΠΑΟΚ

O Κοϊβίστο και το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

O Κοϊβίστο και το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Μίκο Κοιβίστο, ενώ την Τετάρτη (22/6) θα γίνει Δ.Σ. και τα μέλη της διοίκησης θα συζητήσουν διάφορα θέματα

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις στο θέμα των ανανεώσεων ή των μεταγραφών σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τον ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" είναι αναγκασμένος να κάνει υπομονή σε ορισμένα θέματα και περιμένει νεότερα σε ζητήματα παικτών.

Ένας από τους καλαθοσφαιριστές που προτάθηκαν είναι ο Μίκο Κοιβίστο. Πρόκειται για Φινλανδό ο οποίος την σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Μπίσονς και στην Καρχού (παλαιότερα είχε παίξει στην Τουρκία και στην Γερμανία). Είχε 6.3 πόντους μέσο όρο και 1.9 ασίστ ανά αγώνα στην Μπίσονς και 7.4 πόντους μέσο όρο και 1.7 ασίστ ανά ματς στην Καρχού.

Ο συγκεκριμένος παίκτης εξετάζεται αλλά είναι γεγονός πως δεν είχε κάποια "φοβερά" νούμερα. Ο Κοιβίστο είναι 29 ετών και παίζει ως γκαρντ (1.96 το ύψος του). Από εκεί και πέρα την Τετάρτη θα γίνει Δ.Σ. της ΚΑΕ με πιθανότερα θέματα συζήτησης το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (θα γιορταστούν τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ), την Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ που θα γίνει στο τέλος του μήνα και δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι και κάποια ζητήματα για τα μεταγραφικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ