ΠΑΟΚ

Ο Κλάντον, η προσαρμογή και τα "μαθήματα"

Ο Κλάντον, η προσαρμογή και τα "μαθήματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο Κιθ Κλάντον και να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού των "ασπρόμαυρων". Bάρος στον περιορισμό των ξένων του Λαυρίου.

Στον ΠΑΟΚ επιδιώκουν να βάλουν στο κλίμα της ομάδας τον Κιθ Κλάντον (θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με το Λαύριο). Γι' αυτό τις τελευταίες προπονήσεις, του γίνονται "μαθήματα" αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού του "Δικεφάλου" και τα συστήματα.

Όσον αφορά τα πρώτα του στοιχεία; Εννοείται πως συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν από τις προπονήσεις αλλά δεν δείχνει πως είναι ο παίκτης που μπορεί να "απειλήσει" τον αντίπαλο με το σουτ του (από μέση απόσταση).

Στα θετικά του το ότι μέχρι στιγμής φανερώνει πως μπορεί να ανταποκριθεί στην άμυνα στο πικ εν ρολ. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως θα μπορέσει να βοηθήσει στα ριμπάουντ αλλά φυσικά αυτό θα φανεί στο παρκέ για αν τελικά μπορεί να το κάνει. Στο συγκεκριμένο τομέα ήταν καλός στο Ισραήλ (στην Χαποέλ Μπερ Σεβά)αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της συγκεκριμένης χώρας. Οπότε τα δεδομένα θα είναι πιο δύσκολα στην Basket League.

Στο μεταξύ στον "Δικέφαλο" εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με το Λαύριο, έχουν δώσει βάρος στον περιορισμό των ξένων παικτών της συγκεκριμένης ομάδας. Το συγκεκριμένο ματς θα αποτελέσει και μια ευκαιρία να τσεκαριστούν από κοντά οι Κέσελ και Κρουμπάλι καθώς δεν πρέπει να αποκλειστεί τα ονόματά τους να "μπουν" στη λίστα των παικτών που θα απασχολήσουν για την νέα σεζόν, δίχως φυσικά να είναι κάτι δεδομένο.

Βέβαια ο πρώτος (Κέσελ) είναι γνωστός παίκτης και με καλό βιογραφικό, άρα υπάρχει καλύτερη εικόνα γι' αυτόν. Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ "κοιτούν" -και- τα "μικρά" πρωταθλήματα για την απόκτηση ενός "κοντού". Ο Στέφον Χάνα, που αγωνίζεται στην Πολωνία, είναι από τους παίκτες που είχαν προταθεί παλαιότερα στον "Δικέφαλο" για την ενίσχυση σε ό,τι αφορά την τρέχουσα σεζόν και είναι καλαθοσφαιριστής με έφεση στις ασίστ (τον Οκτώβρη είχε υπογράψει για μικρό χρονικό διάστημα στους Σικάγο Μπουλς ενώ όταν είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ, στον "Δικέφαλο" λόγω άλλων προτεραιοτήτων δεν "έτρεξαν" την περίπτωσή του).

Πλήρης ο ΠΑΟΚ

Δίχως προβλήματα τελείωσε η προπόνηση της Παρασκευής (18/3). Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και έτσι ο "Δικέφαλος" θα είναι πλήρης απέναντι στο Λαύριο. Ετσι για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά από αυτό με τον Απόλλωνα Πατρών, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έχει κάποιο "πονοκέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ