ΠΑΟΚ

Ο Κασελάκης βλέπει με θετικό μάτι τον ΠΑΟΚ

Ο Κασελάκης βλέπει με θετικό μάτι τον ΠΑΟΚ
Κασελάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα όσα έχει μεταφέρει ο Λεωνίδας Κασελάκης σε άτομα του περιβάλλοντός του σχετικά με τον ΠΑΟΚ και οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στους "ασπρόμαυρους".

Aν μη τι άλλο έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος με την φανέλα της Κηφισιάς ο Λεωνίδας Κασελάκης, του οποίου το όνομα για τον ΠΑΟΚ σχετικά με την νέα σεζόν είχαμε αποκαλύψει από τον Φλεβάρη ακόμη. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής, που είχε αγωνιστεί παλαιότερα στους "ασπρόμαυρους", είναι υποψήφιος για τον "Δικέφαλο" αναφορικά με ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Τι έχει μεταφέρει άραγε ο παίκτης σε άτομα του περιβάλλοντός του σχετικά με τον ΠΑΟΚ; Άνθρωποι που έχουν στενή σχέση μαζί του λένε πως ο Κασελάκης τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον "Δικέφαλο" και μιλάει με τα καλύτερα λόγια αναφορικά με τις δύο σεζόν (2012-13 και 2013-14) που πέρασε αγωνιζόμενος στους "ασπρόμαυρους".

Ο ίδιος φαίνεται να βλέπει θετικά την προοπτική να παίξει ξανά στον ΠΑΟΚ (εφόσον δεν συνεχίσει στην Κηφισιά) και εμφανίζεται "ζεστός" στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθούν τα "θέλω" του σε αγωνιστικό αλλά και οικονομικό επίπεδο αφού επιθυμεί να "εξαργυρώσει" κατά κάποιο τρόπο την καλή σεζόν που έκανε στην Κηφισιά. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό, ίσως τεθεί θέμα αύξησης σε σχέση με τα λεφτά που πήρε στην αθηναϊκή ομάδα δίχως αυτό να σημαίνει πως οι απαιτήσεις του είναι πολύ μεγάλες και ξεφεύγουν πολύ από τα δεδομένα του ΠΑΟΚ (αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να προκύψει κάποιο "αγκάθι" στο συγκεκριμένο ζήτημα). Σίγουρα η συμμετοχή στο Champions League αποτελεί ένα δέλεαρ αφού αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να τον δουν αγωνιζόμενο στον "Δικέφαλο".

Επίσης υπάρχει και το θέμα των εγγυήσεων στο οικονομικό, αν και πλέον η ασπρόμαυρη ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ζήτημα αυτό αφού αρκετοί παίκτες που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ πήραν εγγυήσεις. Και σίγουρα το όνομα του "Δικεφάλου" έχει "αλλάξει" προς το καλύτερο αναφορικά με τις -οικονομικές- υποχρεώσεις (και την συνέπεια της ΚΑΕ) προς τους παίκτες σε σχέση με παλαιότερα όταν υπήρχαν διάφορα προβλήματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κασελάκης θέλει να έχει δραστήριο και βασικό ρόλο, κάτι που ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως μπορεί να του το δώσει ειδικά μετά την καλή σεζόν που έκανε φέτος.

Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η προοπτική του εξωτερικού για τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή. Στο μεταξύ "ακούγεται" πως αναμένεται επίσημη πρόταση στον Μιλένκο Τέπιτς, άσχετα αν δεν "συγκίνησε" όλα τα στελέχη του ΠΑΟΚ με τις εμφανίσεις του και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων στα 28 από τα φετινά 47 ματς που έδωσε φέτος ο "Δικέφαλος" (η προσφορά του δηλαδή στο σκοράρισμα δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγάλη και γενικώς οι αριθμοί του ήταν βελτιωμένοι όταν δεν έπαιζαν οι Βασιλειάδης και Σχορτσανίτης).

Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" εκτός από τους παίκτες που έπαιξαν παλαιότερα στον ΠΑΟΚ (και ο Κασελάκης είναι ένας από αυτούς), πάντα "κοιτούν" και την πορεία καλαθοσφαιριστών που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και των οποίων το κασέ θεωρητικά έχει "πέσει" σε σχέση παλαιότερα (αν και κάποιοι από αυτούς παραμένουν ακριβοί για τον "Δικέφαλο") με αποτέλεσμα υπό προϋποθέσεις να μπορούν να απασχολήσουν τους "ασπρόμαυρους".

Μέσα σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να είναι καλαθοσφαιριστές όπως ο Μουχάμεντ Φαγιέ (στις τάξεις του ΠΑΟΚ μιλούσαν με καλά λόγια γι' αυτόν προτού φύγει από το Ρέθυμνο και γενικώς υπήρχε καλή άποψη πριν βρεθεί θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης όσο ανήκε στην Βαρέζε), Μπρεντ Πέτγουεϊ (θεωρείται ακριβός ενώ στον ΠΑΟΚ υπήρχε καλή γνώμη γι' αυτόν από παλιά και συγκεκριμένα πριν ακόμη μετακομίσει στον Ολυμπιακό), Μάλκολμ Αρμστεντ (άσχετα αν έφυγε από την ΑΕΚ, εκτιμάται πως έχει δυνατότητες ο Αμερικανός που πάντως δεν θεωρείται καθόλου φτηνός ενώ φέτος ως παίκτης της Αβτοντορ πέτυχε 13 πόντους απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Eurocup) και Καλίστους Εζιούκβου (πολύ πιο βατή οικονομικά η περίπτωσή του σε σχέση με τις προηγούμενες).

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ