ΠΑΟΚ

Ο Καρράς μαθαίνει από τον "Λάζο"

Ο Καρράς μαθαίνει από τον "Λάζο"
INSTAGRAM/PAOKBASKETBALL

Την ευκαιρία να μάθει τα μυστικά της θέσης του σέντερ από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο θα έχει στο εξής ο Θοδωρής Καρράς. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις με τον άλλοτε διεθνή σέντερ. (ΕΙΚΟΝΑ)

Το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ επένδυσε στο ταλέντο του Θοδωρή Καρρά (20 ετών, ύψος 2.09 μέτρα), ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών. Ο Καρράς δουλεύει εντατικά όλους αυτούς τους μήνες, στο εξής, όμως, θα έχει την ευκαιρία να μάθει ακόμα περισσότερα από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ανέβασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instragram.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων πρόκειται για ένα ενισχυτικό σε αυτό που ήδη κάνει ο Θοδωρής Καρράς με το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

" Εκτός από τις καθημερινές ατομικές και ομαδικές προπονήσεις με το επιτελείο του ΠΑΟΚ, στο πρόγραμμα του Θοδωρή Καρρά μπαίνουν πλέον και ατομικές προπονήσεις με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο", αναφέρει η ΚΑΕ στη φωτό που ακολουθεί:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ