ΠΑΟΚ

Ο καλύτερος Δέδας των ευρωπαϊκών αγώνων

Ο καλύτερος Δέδας των ευρωπαϊκών αγώνων
Δέδας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι 19 πόντοι και οι 18 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης που είχε ο Γιώργος Δέδας κόντρα στην Λιμόζ, αποτελούν γι' αυτόν τις καλύτερες επιδόσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του.

O Γιώργος Δέδας έπαιξε για 17 λεπτά στο ματς με την Λιμόζ και πέτυχε 19 πόντους. Ηταν ιδιαίτερα παραγωγικός και αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ. Βέβαια αυτή η εξαιρετική εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για τον "Δικέφαλο" έτσι ώστε να πάρει το "διπλό" απέναντι στους Γάλλους.

Τόσο οι απουσίες των Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη, όσο και η κούραση που υπήρχε καθώς την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό, αποτέλεσαν αιτίες προκειμένου να "έρθει" η ήττα (79-61) για τον ΠΑΟΚ που θα γνώριζε όμως τον αποκλεισμό από το Eurocup ακόμη κι αν κέρδιζε.

Αυτό γιατί στο άλλο ματς του ομίλου, η Βαλένθια νίκησε την Ολντενμπουργκ (ο ΠΑΟΚ ήθελε νίκη δική του αλλά και των Γερμανών προκειμένου να προκριθεί). Το ματς με την Λιμόζ, πάντως, μπορεί να θεωρηθεί... ξεχωριστό για τον Δέδα. Αυτό γιατί έκανε δύο ρεκόρ καριέρας αναφορικά με τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια όντας παίκτης του "Δικεφάλου".

Οι 19 πόντοι του κόντρα στην γαλλική ομάδα αποτελούν την καλύτερή του επίδοση (για τους ευρωπαϊκούς αγώνες) ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους 18 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης στον αγώνα της Τετάρτης. Βάσει ranking, να σημειωθεί πως o Δέδας ήταν ο πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο ματς με την Λιμόζ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ