ΠΑΟΚ

Ο Γκάλογουεϊ και οι σκέψεις του Λάνγκφορντ

Ο Γκάλογουεϊ και οι σκέψεις του Λάνγκφορντ
INTIME SPORTS

Η επαφή για τον Κέβιν Γκάλογουεϊ, τα όσα προκύπτουν από τις δύο πλευρές αλλά και τα όσα μετέφερε ο Κέβιν Λάνγκφορντ στο φιλικό του περιβάλλον.

O ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του τον Κέβιν Γκάλογουεϊ ( είχαμε αναφέρει για το ότι υπήρχε πληροφορία πως άνθρωπος του "Δικεφάλου" μίλησε με τον παίκτη την Τρίτη)... Οπως μας μετάφερε ο ατζέντης του παίκτη, Θάνος Κουκουράβας την Τετάρτη υπήρξε επαφή με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον Ελληνα εκπρόσωπο να τονίζει πως ο Γκάλογουεϊ είναι μια ανάσα από το να υπογράψει στον "Δικέφαλο". Από την ΚΑΕ υπάρχει επιβεβαίωση πως ο παίκτης ενδιαφέρει, αλλά όχι ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον "Δικέφαλο".

Το θέμα Λάνγκφορντ

Πάντα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ είναι η υπόθεση του Κέβιν Λάνγκφορντ, θέμα που όπως έχουμε αναφέρει είναι κομβικό για τον γενικότερο σχεδιασμό του "Δικέφαλο". Στους "ασπρόμαυρους" εξακολουθούν να περιμένουν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Αμερικανού και σύμφωνα με όσα λένε στην ομάδα, την Τετάρτη δεν υπήρξε κάτι... χειροπιαστό στην υπόθεσή του. Τι έχει πει όμως ο ίδιος ο παίκτης στο φιλικό του περιβάλλον κατά το τελευταίο 24ωρο αναφορικά με τον ΠΑΟΚ;

Ο Λάνγκφορντ έχει μεταφέρει πως αυτή την στιγμή είναι σε φάση αναμονής αφού περιμένει μια μεγάλη οικονομική πρόταση στο εξωτερικό που θα τον ικανοποιήσει (ανέφερε πάντως πως δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο αναφορικά με κάποια πρόταση). Ωστόσο στο φιλικό του περιβάλλον έχει υπογραμμίσει πως παραμένει ανοιχτός στην προοπτική να επιστρέψει στον "Δικέφαλο".

Όσο για το πότε θα υπάρχει κάτι το... οριστικό; Ο Λάνγκφορντ τόνισε πως άμεσα θα ξέρει το τι θα γίνει τελικά και εφόσον ισχύσουν αυτά που μετέφερε ο Αμερικανός, σύντομα θα "τελειώσει" η υπόθεσή του και θα υπάρχει κάτι το... οριστικό.

Έγινε κουβέντα για Κάουνσιλ, αλλά...

Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί ο Βίνσεντ Κάουνσιλ που πέρυσι έπαιξε στο Ρέθυμνο. Εγινε το προηγούμενο διάστημα μια συζήτηση αλλά από τον "Δικέφαλο" μετέφεραν πως θέλουν ένα παίκτη που θα είναι πιο... σκόρερ (ο Κάουνσιλ στον ΑΓΟΡ είχε μέσο όρο 10 πόντους και μέσο όρο πέντε ασίστ)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ