ΠΑΟΚ

Ο φορμαρισμένος Βασιλειάδης

Ο φορμαρισμένος Βασιλειάδης
Βασιλειάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα τελευταία τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Κώστας Βασιλειάδης εμφανίζεται καλύτερος σε σχέση με τα πρώτα 18 ματς πρωταθλήματος που είχε παίξει. Τι "δείχνουν" τα νούμερά του σε σκοράρισμα και ranking.

Αναμφίβολα ο Κώστας Βασιλειάδης έβαλε την "σφραγίδα" του στην νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής ήταν αυτός που με τρίποντο έκανε το 75-78 ενώ με βολές "έγραψε" το τελικό 78-83. Γενικώς είχε πολύ καλή απόδοση (συνολικά 17 πόντους) στο σαββατιάτικο ματς ενώ το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ιδιαίτερα φορμαρισμένος. Και αυτό είναι κάτι που το "δείχνουν" ξεκάθαρα τα νούμερά του.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, δηλαδή αυτά απέναντι σε Κόροιβο, Καβάλα και "Ενωση", ο Βασιλειάδης έχει μέσο όρο 19,6 πόντους (κόντρα στον Κόροιβο 20 πόντους, κόντρα στην Καβάλα 22 και κόντρα στην ΑΕΚ 17) ενώ στα προηγούμενα 18 ματς πρωταθλήματος που είχε παίξει, είχε 14 πόντους ανά αγώνα.

Όσο για το σύστημα αξιολόγησης; Στα πρώτα 18 παιχνίδια της Basket League είχε μέσο όρο 15,3 βαθμούς ενώ στα τελευταία τρία ματς έχει 23 βαθμούς ανά αγώνα (κόντρα στον Κόροιβο 24 βαθμούς στο ranking, κόντρα στην Καβάλα 24 και κόντρα στην ΑΕΚ 21).

Ο Βασιλειάδης, λοιπόν, είναι βελτιωμένος και σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, κάτι σίγουρα σημαντικό για τους "ασπρόμαυρους" αφού βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος (λόγω του ότι υπάρχουν τα πλέι οφ) και ο "Δικέφαλος" χρειάζεται την πολύτιμη βοήθειά του.

Πλέον το (άμεσο) ζητούμενο για τον Βασιλειάδη είναι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια στο κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ που θα γίνει στο "Παλατάκι". Ενα παιχνίδι στο οποίο οι "ασπρόμαυροι" θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να "τελειώσουν" με το θέμα της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ