ΠΑΟΚ

Ο... επικίνδυνος Γουόλτερς

Ο... επικίνδυνος Γουόλτερς

Ο ΠΑΟΚ καλείται να βάλει... στοπ στον Νέιτ Γουόλτερς της Μπεσίκτας στο ματς της Τετάρτης καθώς ο Αμερικανός ξεχωρίζει από πλευράς Τούρκων. Κανένα πρόβλημα την Δευτέρα για τον Σούλη Μαρκόπουλο

Αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Μπεσίκτας που πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή ο ΠΑΟΚ στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης (ο "Δικέφαλος" είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup και θέλει το "διπλό" στο παιχνίδι της Τουρκίας), αυτός είναι ο Νέιτ Γουόλτερς.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είναι ο "εγκέφαλος" της τούρκικης ομάδας και ξεχωρίζει σε αυτήν. Συγκεκριμένα είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπεσίκτας στο Eurocup με 16,4 πόντους μέσο όρο ενώ έχει την πρωτιά και στις ασίστ με 5,8 ανά ματς.

Ακόμη βάσει του συστήματος αξιολόγησης, είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της τούρκικης ομάδας έχοντας συγκεντρώσει 140 βαθμούς σε επτά αγώνες. Στο ματς που έγινε στο "Παλατάκι" (ήττα του ΠΑΟΚ από την Μπεσίκτας με 80-100) ο Γουόλτερς είχε πετύχει 27 πόντους.

Το θέμα της ενίσχυσης και η προπόνηση της Δευτέρας που κύλησε ομαλά

Στο μεταξύ συνεχίζεται το "ψάξιμο" από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά τις προσθήκες παικτών ("ψηλού" και "κοντού"), υπάρχει πάντα διαθέσιμος ο Τζος Χάρελσον (26, 2.08) που θεωρείται καλή λύση και το όνομά του έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό για τον "Δικέφαλο" και αναφορικά με το θέμα της ενίσχυσης, στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" λένε πως "για την ώρα δεν έχουμε τίποτα και για κανέναν παίκτη".

Κατά τα άλλα, δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας και ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για την Τουρκία και το βράδυ έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο της Μπεσίκτας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ