ΠΑΟΚ

Ο... δουλευταράς Σαλούστρος

Ο... δουλευταράς Σαλούστρος
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Σαλούστρος έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις στο "Παλατάκι", λίγες μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων θα βρεθεί ο Τέλης Ζουρνατσίδης.

Επειτα από λίγες μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της τρίτης θέσης από τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Σαλούστρος βρέθηκε ξανά στο γήπεδο. Ο Ελληνας φόργουορντ έχει αρχίσει ατομικές προπονήσεις στο "Παλατάκι" έτσι ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Το ότι ο "Σαλού" δεν προτίμησε να ξεκουραστεί αλλά άρχισε από πολύ νωρίς τις προπονήσεις, αυτό αν μη τι άλλο δείχνει την... όρεξη που έχει για δουλειά καθώς δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Basket League (ήταν στις 17/6 απέναντι στον Αρη στο Παλέ).

Από εκεί και πέρα, ο "Δικέφαλος" το επόμενο διάστημα περιμένει την -οριστική- απάντηση του Τζέικ Οντουμ για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Βέβαια στους "ασπρόμαυρους" δεν βιάζονται πολύ για το θέμα (υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές)...

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων ο Ζουρνατσίδης

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη από τις 27 Ιουνίου ως τις 5 Ιουλίου και σε αυτό πρόκειται να δώσει το παρών ο Τέλης Ζουρνατσίδης. Ετσι ο τιμ μάνατζερ του "Δικεφάλου" θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει νεαρούς παίκτες που αγωνιστούν στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο ΠΑΟΚ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων θα εκπροσωπηθεί από τον καλαθοσφαιριστή του, Θωμά Κώττα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ