ΠΑΟΚ

Ο Απόλλων, ο κόσμος και το ματς με την Άβτοντορ

Ο Απόλλων, ο κόσμος και το ματς με την Άβτοντορ
INTIME SPORTS

Ο... έξτρα λόγος για το "διπλό" στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών προκειμένου να "κρατηθεί" "ζεστός" ο κόσμος του ΠΑΟΚ εν όψει του σημαντικού εντός έδρας αγώνα με την Άβτοντορ. Διαβάστε αναλυτικά

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο ματς με την Μπεσίκτας και πλέον έχει μπροστά του το εκτός έδρας παιχνίδι (5/12) με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο "Δικέφαλος" θέλει να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα αφού μετρά τρία σερί θετικά αποτελέσματα, θέλει όμως το "διπλό" και για έναν ακόμη λόγο.

Και αυτός έχει να κάνει με το να διατηρηθεί "ζεστός" ο κόσμος της ομάδας... Την επόμενη εβδομάδα (9/12) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Άβτοντορ, σε ένα ακόμη πολύ κρίσιμο ματς για τον "Δικέφαλο" όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στο Eurocup.

Σίγουρα η νίκη επί της Μπεσίκτας μπορεί να "σπρώξει" τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι" για τον αγώνα με τους Ρώσους, στον "Δικέφαλο" ωστόσο ξέρουν καλά πως μια πιθανή νίκη στην Πάτρα θα "δώσει" έξτρα κίνητρο στον κόσμο της ομάδας (με την έννοια πως η ομάδα θα έχει προέλθει από δύο... καλές νίκες) ώστε να βρεθεί στο "Παλατάκι" στον αγώνα με την Αβτοντορ.

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν και περιμένουν στο ματς της 9ης αγωνιστικής του Eurocup να δουν ένα "ζεστό" το "Παλατάκι" καθώς η αλήθεια είναι πως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν, το γήπεδο ήταν αρκετά "κρύο" (δεν υπήρχε δηλαδή πολύς κόσμος στο γήπεδο).

Να σημειωθεί πως την Πέμπτη οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" προπονήθηκαν στην Πάτρα και ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στην διάθεσή του ενώ στον "Δικέφαλο" λένε πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι στα μεταγραφικά (αυτή είναι η θέση της ΚΑΕ) και πως η προσοχή είναι στραμμένη στο ματς του Σαββάτου.

"Πέφτουν" βροχή οι προτάσεις από μάνατζερ

Διάφοροι παίκτες πάντως προτείνονται στον ΠΑΟΚ... Ενας από αυτούς είναι ο Λάρι Ντρου που έπαιξε κανονικά στο ματς της Μονακό με την Σαλόν στις 28/11. Αν πάντως υπάρξει... θέμα στην συνεργασία του με την Μονακό και δεν συνεχίσει σε αυτήν, τότε μοιάζει ιδιαίτερα καλή περίπτωση για τον "Δικέφαλο" καθώς ο Νίκος Σταυρόπουλος τον είχε δει παλαιότερα και στις τάξεις της ομάδας υπήρχε θετική γνώμη για τον παίκτη. Επίσης το προηγούμενο διάστημα προτάθηκε ο Λάνγκστον Χολ, για τον οποίο είχε "κυκλοφορήσει" πως έδωσε τα χέρια με την Οστάνδη αφού θα έλυνε το συμβόλαιό του με την Καντού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ