ΠΑΟΚ

Ντούβνιακ: "Nα βελτιωθεί η εικόνα του ΠΑΟΚ"

Ντούβνιακ: "Nα βελτιωθεί η εικόνα του ΠΑΟΚ"

Ο Ούρος Ντούβνιακ σχολίασε το εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι μια ομάδα που αρέσκεται να "τρέχει".

Ο Ούρος Ντούβνιακ αναφέρθηκε στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο γρήγορο τέμπο του παιχνιδιού των "ερυθρόλευκων".

Συγκεκριμένα έγραψε στο blog του:

"Παιχνίδι τη Δευτέρα. Προφανώς είναι η χειρότερη μέρα να παίξεις, ειδικά για μας που την επόμενη μέρα νωρίς το πρωί, ξεκινάμε το ταξίδι μας για τη Ρωσία. Είναι όμως μία διαφορετική κατάσταση αυτό το παιχνίδι, αυτή την Δευτέρα. Και όταν παίζεις για μία μεγάλη ομάδα και έχεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα, είναι κάτι με το οποίο πρέπει να συνηθίσεις να ζεις.

Είχαμε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Να μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Και καθώς ξεκινήσαμε την σεζόν με αρκετές ήττες, θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Κι αυτό είναι κάτι που το δικαιούμαστε, μία καλύτερη εικόνα.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο γρήγορες ομάδες στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον τρόπο που αγωνίζεται. Συμμετέχουν και οι 12 παίκτες στο rotation, μπορούν να πιέσουν για 40 λεπτά σε όλο τα γήπεδο, πηγαίνουν πολύ στον αιφνιδιασμό κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Να κάνουμε κάθε λεπτομέρεια που μας έχουν πει οι προπονητές μας και να την κάνουμε σωστά.

Ότι και να γίνει όμως, όσο παλεύουμε και παίζουμε σαν ομάδα, είμαστε καλά. Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να το απολαύσουμε και πρώτα από όλα να δείξουμε σεβασμό στους εαυτούς μας, περισσότερο από ότι έχουμε κάνει ως τώρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ