ΠΑΟΚ

Ντούβνιακ: "Να δώσουμε μάχη από το πρώτο σφύριγμα"

Ντούβνιακ: "Να δώσουμε μάχη από το πρώτο σφύριγμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούρος Ντούβνιακ αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τα πλέι οφ είναι διαφορετικά σε σχέση με την κανονική περίοδο.

Στον εκτός έδρας σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ούρος Ντούβνιακ. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

"Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Για τα οποία μάθαμε το πρόγραμμα σχεδόν δύο ημέρες νωρίτερα. Συνεπώς είχαμε και αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε. Νομίζω ότι οπουδήποτε αλλού γνωρίζουν νωρίτερα το πρόγραμμα και ξέρουν πως θα προγραμματίσουν. Τέλος πάντων.

Ας μιλήσουμε όμως για μπάσκετ. Και έχουμε σίγουρα πολλά να πούμε και ακόμη περισσότερα να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Αντιμετωπίζουμε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να έκαναν πολλές αλλαγές παικτών, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι βρήκαν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν. Και θα πρέπει να πω επίσης ότι έχουν έναν προπονητή που συνηθίζει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής. Συνεπώς έχει εμπειρία και γνωρίζει πολλά.

Στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, τους κερδίσαμε σε έναν αγώνα και χάσαμε στον άλλον. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Και οι δύο ομάδες έχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ίσως και όλα. Αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Μαζί με το πάθος και τη διάθεση φυσικά. Τα πλέι οφ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την κανονική περίοδο. Είναι μία νέα ευκαιρία για τον καθένα. Αυτό ισχύει ειδικά για εμάς, που κάναμε μερικές μεγάλες νίκες, αλλά χάσαμε και αρκετά παιχνίδια που δεν θα έπρεπε να είχαμε χάσει. Νομίζω ότι το οφείλουμε στους εαυτούς μας.

Όποτε και να τελειώνουν τα πλέι οφ, δεν μας μένει και πολύς χρόνος και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Όλοι έχουμε κατανοήσει ποια είναι η κατάσταση και ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, να δώσουμε μάχη από το πρώτο σφύριγμα και να παλέψουμε για κάθε μπάλα και να δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε το καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ